Как да намерите извънземни оръжия във Fallout 4?

Можете дълго да изброявате всички видове оръжия, които можете да намерите, докато се скитате из пустинята на Бостън. Но всеки геймър си струва да се опита да намери Alien Blaster. Въпреки че не всеки може да го намери, но определено си заслужава усилията.

Тази кратка инструкция ще ви каже къде да погледнете отблизо, за да намерите това мощно и разрушително оръжие, принадлежащо на извънземни.

Първо, трябва да провокирате катастрофата на кораба, на който са пристигнали същите извънземни, чието оръжие търсите. За да провокирате това, ще трябва да завършите главното търсене на Vault 75. Това убежище се намира съвсем близо до гимназията Melden. Да го намерите ще бъде доста лесно.

Първо използвайте бързия ход, за да стигнете до Forest Grove възможно най-скоро. Намира се в западната част на картата. Това е първият етап от намирането на ценния Blaster.

След като стигнете до Гроув, обикаляйте по пътеката и вървете, докато видите червен счупен камион. Минете покрай него и започнете да слушате. Щом вървите по него, най-вероятно ще чуете шум. Вдигнете глава и ще видите падащ космически кораб.

След това се отправете на изток.

След като извървите около километър, ще видите счупен кораб. Следи от разлята зелена кръв ще дойдат от него. Следвайте ги и ще намерите пещера, в която ще лежи Бластърът, оставен от извънземните.

Alien Blaster Характеристики:

  • Щети - 50
  • Скорост - 100
  • Обхват - 119
  • Точност - 73
  • Тегло - 2, 5
  • Цена - 1551

Интересни Статии