Как да намерите и отворите заключените ключалки в демонстрацията на Resident Evil 2 Remake: всички комбинации от кодове

Демонстрацията Resident Evil 2 Remake има 2 шкафчета, заключени с кодово заключване. Вътре можете да намерите няколко приятни бонуса, които ще направят пътуването по-интересно. Характеристиката на играта е, че местата на шкафчетата не са посочени никъде. Освен това кодовете за шкафчетата не са посочени. За да не губите време за скучен избор на шифри, можете да видите работните комбинации в тази статия. Ще говорим и за местоположението на двете брави.

Къде са разположени шкафчетата?

Общо демонстрацията Resident Evil 2 Remake разполага с 2 шкафчета, върху които тежат бравите. Единият от тях може да се намери под душа (това е вторият етаж на парцела), а вторият е разположен в края на залата на третия етаж.

Точното местоположение на ключалките:

  1. Отиди до душа. Лесно е да се намери на втория етаж срещу северната стена. Ключалката е окачена на първото шкафче.

  2. Намира се наблизо със стълбище на последния етаж. Ще видите шкафче до стълбите, което води от втория етаж. Веднъж на последния етаж не е нужно да се обръщате никъде, отидете направо и хукнете в правилното шкафче.

Кодове за шкафчета в RE2 2 Remake и тяхното съдържание

За да отворите всяко шкафче, трябва да въведете трицифрен код от ключалката. След малко проучване на ограничената площ на сайта, става ясно, че никъде няма кодове. Нито един от файловете няма да помогне за отваряне на шкафчетата. Кодовете са вид на великденските яйца.

Как да отворите шкафчетата и какво се съхранява в тях:

  1. За да отворите шкафчето в съблекалнята, въведете BIO код - съкращение на думата Biohazard (не е ли лесно?). Вътре ще намерите пушка, много полезна за преминаване на сюжета.
  2. Шкафът в горната част се отваря с RES код (кратко за Resident Evil). Съдържанието на шкафчето са патрони за Magnum.

За съжаление все още не сме намерили Magnum в района и без него боеприпасите са безполезни боклуци. Единствената зона, където не проверихме, е в сейфа на западния офис. Най-вероятно Magnum е вътре.

Кодовете за отваряне на шкафчета в Resident Evil 2 Remake демонстрации са великденски яйца. В демонстрацията на E3 като кодове са използвани „CAP“ и „COM“. Има идея, че след излизането на играта кодовете ще се променят. Най-вероятно в окончателната версия на играта все още трябва да решите пъзела или да изучите файла. Великденските яйца е малко вероятно да се използват.

Интересни Статии