Как да коригирате Windows 10 Update Error C1900208

И така, по-долу е начин да решите проблема с Windows 10 Update C1900208 с помощта на инструмента за създаване на медия.

Има два начина да използвате този инструмент: или изтеглете инсталационните файлове на Windows 10 директно на твърдия диск (имате достатъчно свободно място - около 8 GB), или изтеглете комплекта за разпространение на USB флаш устройство или DVD, ако планирате да инсталирате системата на повече от един компютър.

Във всеки случай ще трябва да получите информация за вашия компютър, за да изтеглите подходящата версия на Media Tool и да създадете стартиращ носител (ако изтегляте дистрибуторския пакет на DVD или USB устройство).

За да направите това:

  1. Отворете командния ред като администратор: отидете в менюто "Старт" и въведете cmd, изчакайте, докато програмата се появи в списъка, щракнете с десния бутон върху иконата и изберете "Изпълни като администратор".
  2. С помощта на мишката изберете следния текст: systeminfo | findstr / B / C: "Име на ОС" / C: "Системно местоположение" / C: "Тип на системата".
  3. Щракнете с десния бутон на мишката и изберете Копиране от Меню.
  4. Върнете се в командния ред и щракнете с десния бутон върху празен участък в прозореца. Изберете Поставяне от менюто, след което натиснете Enter, за да изпълните командата. Ще видите подобен текст:

Име на ОС: Microsoft Windows 7 Ultimate

Тип на системата: компютър, базиран на x64

Системно разположение: en-us; английски (Съединени щати)

  1. Сега трябва да изтеглите инструмента за създаване на медии Windows 10. В зависимост от типа на вашата система, изберете 32-битова или 64-битова версия на Media Tool.
  2. Стартирайте изтеглената програма и изберете "Актуализиране на този компютър" или "Създаване на инсталационен носител за друг компютър."

Ако изберете първата опция, програмата ще изтегли инсталационните файлове на вашия твърд диск, след което ще инсталира системата. Ако изберете втората опция, програмата ще ви позволи да създадете стартиращ диск или флаш устройство с разпределението на операционната система.

На следващата страница изберете USB устройство (ако вашето флаш устройство има поне 8 GB свободно място) или ISO, ако искате да запишете системната дистрибуция на DVD. Ще ви трябва 8 GB устройство, ако зареждате както 32-битната, така и 64-битовата версия на системата. За една версия е достатъчно класически 4, 7 GB DVD.

* Можете да изберете Windows 10 Home или Pro, в зависимост от коя система надграждате. Ако искате да актуализирате системи от различни версии на различни компютри, ще трябва да създадете различни стартиращи носители.

  1. Ако на предишния етап сте избрали ISO изображение, тогава ще трябва да го запишете на DVD или да го запишете на USB флаш устройство. За целта използвайте CD Burner XP, за да запишете диск или Rufus, за да запишете стартиращ USB носител.
  2. Важно: веднага след създаването на дистрибуторския носител, стартирайте файла Setup.exe от главната папка на създадения диск или флаш устройство. Това ще надстрои вашата версия на Windows до Windows 10 и ще получите безплатен лиценз за новата операционна система. След това можете да извършите чиста инсталация (с форматиране на твърдия диск), ако искате.

Ако прочетете тази статия, но все пак се нуждаете от помощ, можете да оставите описание на проблема си в коментарите по-долу. Винаги сме готови да помогнем.

Интересни Статии