Как да коригирате сривове, проблеми при стартиране, грешки и фризове в дълбочина

Depth е една от най-интересните игри за днес, която определено си заслужава да опитате. В него обаче се случват много грешки и грешки и в тази статия ще дадем начини за решаване на най-често срещаните от тях.

Как да коригирате сривове, проблеми при стартиране, грешки и фризове в дълбочина

 1. Дълбочината не започва

  Ако играта не иска да стартира, можете да опитате да я въведете през иконата в инсталационната папка, а не през Steam. Намерете папката, в която е инсталирана играта, и стартирайте DepthGame.exe. Друга причина за тази грешка може да са проблеми с DirectX 11. Преинсталирайте я и опитайте да стартирате играта отново. Ако все още не се стартира, най-вероятно нямате Microsoft Visual C ++ 2010.

 1. Версия за дълбочина на дълбочина

  Ако играта показва съобщение, че версията е остаряла, проблемът може да е в целостта на кеша. За да коригирате грешката, трябва да щракнете с десния бутон върху иконата на играта в библиотеката на Steam, изберете "Properties", раздела "Local Files" и кликнете върху "Check Cache Integrity".

 1. Дълбочен срив поради прегряване на компютъра

  Дълбочината не ограничава честотата на кадрите, така че вашият компютър ще се опита да стартира играта възможно най-бързо. Това може да доведе до прегряване и сривове на играта. За да избегнете това, въведете по-ниска честота на кадрите в менюто с настройки.

 1. Няма достатъчно памет за видеокартата

  За да коригирате тази грешка, трябва да отворите командния ред с права на администратор и след това да въведете "bcdedit / setIncreaseUserVa 3072" без кавички. След това рестартирайте компютъра и ще можете да играете на дълбочина без проблеми с паметта.

 1. Приложението не може да се стартира правилно (0xc000007b)

  SteamSteamAppscommonDepthBinariesRedistDirectX-06-2010DXSETUP.exe

  SteamSteamAppscommonDepthBinariesRedistDotNet-4.5.1.exe

  SteamSteamAppscommonDepthBinariesRedistMSVC-2010.exe

  SteamSteamAppscommonDepthBinariesRedistPhysX-9.13.1220.msi

  Местоположението им може да варира.

  По-подробни инструкции за решаване на тази грешка са описани в статията - Как да коригираме грешка 0xc000007b?

 1. Ниска fps

  Друг проблем, причинен от липсата на RAM. Можете да разпределите повече памет за играта или да актуализирате RAM паметта на компютъра. Играта се препоръчва да се работи на 64-битови системи, тъй като 32-битовият Windows не отделя достатъчно памет.

 1. Катастрофа в средата на играта

  Ако нямате проблеми с FPS, тогава сривовете в средата на играта в дълбочина са лесни за решаване, като включите вертикална синхронизация. Това ще ограничи FPS до 60 и ще спре сривовете.

 1. Дълбочният редактор замръзва и не отговаря

  Този проблем може също да бъде причинен от ниска памет или активиран SLI. Ако няма проблеми с RAM, тогава деактивирането на SLI най-вероятно ще реши проблема.

 1. Проблеми с дълбочината и интернет

  Възможно е да има няколко причини Интернет да се изключи при стартиране. На първо място, опитайте да деактивирате антивируса, ако той работи. Ако това не помогне, опитайте да зададете ограничението за изтегляне в настройките на Steam. Кликнете в горния ляв ъгъл на прозореца и изберете менюто „Настройки“. Параметърът за ограничаване на скоростта може да бъде намерен в менюто "Изтегляния". Ако нищо от това не работи, опитайте да деактивирате приложения, които използват интернет, които могат да бъдат включени на заден план (например Skype).

 1. Страхотен FPS, когато играе като гмуркач в дълбочина

  Това най-вероятно е причинено от проблеми с шейдъра. В момента се препоръчва или да намалите разделителната способност на екрана, или да деактивирате шейдърите.

Ако срещнете други грешки, грешки или бъгове в дълбочина, моля, оставете коментар, описващ проблема ви.

Интересни Статии