Как да коригирате сривове, грешки, грешки, проблеми с режим на цял екран, камера и актуализации в Guild of Dungeoneering

Събрахме повечето проблеми и техните решения за скорошния хит на Steam - Guild of Dungeoneering.

Как да коригирате сривове, грешки, грешки, проблеми с режим на цял екран, камера и актуализации в Guild of Dungeoneering

Героят не се изпомпва или играта започва наново от първото ниво в Guild of Dungeoneering

Когато достигнете третото ниво, съкровищата, униформите и нивата на героите ще бъдат използвани за създаването на гилдията. Така следващия път пътникът започва от първо ниво. Не се притеснявайте, вашите постижения и нива не са загубени, те просто отидоха за развитието на гилдията. Това не е грешка. Геймплеят е предназначен да увеличи сложността.

Цял екран в Guild of Dungeoneering

В момента играта няма функции за персонализиране и настройки на графиката. Има обаче няколко начина да разгърнете играта на цял екран.

Щракнете с десния бутон върху прекия път на играта, изберете „Properties“, в полето с пътя към играта въведете свойството - „fs“ без кавички. След това играта ще се разшири до цял екран. Също така можете да излезете от играта и да я рестартирате от самото начало. Можете да играете на цял екран. Този проблем е обещан да бъде решен в бъдещи актуализации.

Дъмнинг движение в гилдията на Dungeoneering

Не можете да разберете как да контролирате движението в подземията? Приключенците се придвижват към неща, като плячка или чудовища от тяхното ниво и под. Съкровището е основната мишена за авантюристите, следвани от врагове. Освен това те няма да се движат в посока на вече проучени помещения. Затова внимателно следете какво има около героя, за да го контролирате.

Местоположение на запазени файлове в Guild of Dungeoneering

Сега играта не поддържа записване в облака. Ако обаче искате да получите достъп до запаметените файлове, потърсете ги по този начин: C: Потребители \ AppData \ Роуминг \ Dungeoneering \ Local Store.

Разработчиците обещават, че скоро ще бъде налична автоматична синхронизация.

Управление на камерата в Guild of Dungeoneering

Няма как да преместите камерата вдясно или наляво в играта. Трябва да щракнете и плъзнете курсора отстрани, за да преместите камерата. Превъртането на ръба е единственият начин за управление на камерата.

Пространство на твърдия диск, необходимо за Guild of Dungeoneering

Информацията на страницата на играта в Steam не отговаря на реалността, показва 3-6 GB. Всъщност Guild of Dungeoneering отнема 200 Mb. Не се паникьосвайте.

Бъдете внимателни, докато надграждате до Guild of Dungeoneering

По време на надстройката внимавайте да не натиснете бутона Esc. Картата на строителството ще покаже, че сте закупили сградата. Въпреки това не можете да построите сградата отново. Ще загубите както пари, така и структура. Те обещават да поправят тази грешка в следващата актуализация.

Изчакайте малко след смъртта в Guild of Dungeoneering

Когато умрете, вашата призрачна карта ще бъде изчистена и можете да започнете да играете на ново приключение. След смъртта ви съобщението „Вие сте мъртви“. Моля, изчакайте преди да го премахнете, в противен случай играта ще замръзне и ще трябва да рестартирате играта. Грешката ще бъде отстранена със следващата актуализация.

Гилдия от уроци и уроци по подземие

За съжаление все още няма инструкции за играта. Трябва да играете с отвореното меню от цели и движения. Ръководствата липсват с цел поддържане на стила на игра.

Не можете да намерите игра Guild of Dungeoneering за Mac OS X

За съжаление, играта не беше пусната на Mac OS X поради технически проблеми. Играта скоро ще бъде рестартирана и ще бъде по-добра от преди.

Patch 1.01 версия за Guild of Dungeoneering

Patch 1.01 за Guild of Dungeoneering въвежда следните промени:

  • Режимът на прозореца е фиксиран
  • Повече карти за търговия
  • Поправено окачване след смъртта
  • Незначителни технически корекции

Ще актуализираме статията, като добавяме решения към други грешки и грешки на Guild of Dungeoneering, които разработчиците тепърва трябва да коригират. Приятна игра!

Интересни Статии