Как да коригирате skidrow.dll грешки

В тази статия ще ви разкажем за файла skidrow.dll и грешката, която най-вероятно сте срещнали при стартиране на изтеглената от вас играчка.

Първо, нека да разгледаме информацията, която предоставя грешката skidrow.dll. Ето, всъщност е тя:

Програмата не може да бъде стартирана, защото skidrow.dll липсва от компютъра. Опитайте да преинсталирате програмата.

За всички напреднали потребители и особено за посетителите на торент ресурси, този файл е много познат, или по-скоро неговото име. За всички останали потребители, които едва наскоро се присъединиха към торент културата, сега ще обясним всичко.

Факт е, че skidrow.dll не е системен файл и можете спокойно да игнорирате всички онези съобщения, които казват, че трябва да го копирате в системните директории. Skidrow.dll е един от файловете или по-скоро динамична библиотека, която е част от пукнатината (Cracker, NO-CD, Crack и други подобни) за вашата хакерска игра.

Така че защо играта не започва? Какво може да се случи с файла? Е, има няколко причини за проблемите с този файл. Нека си ги представим под формата на списък, в който веднага влизаме възможни решения.

  • Тъй като skidrow.dll е модифициран файл за хакване, трябва да разберете, че вашият антивирус може да прояви много висок интерес към него по време на взаимодействието на този със системата, т.е. стартиране на играта. Ако видите грешка с този файл веднага след инсталирането на играта, тогава има голяма вероятност антивирусът ви да е хвърлил skidrow.dll в карантина. Ако е така, просто го извадете оттам и след това добавете файла в списъка с изключения. След това вашата игра ще трябва да започне.
  • Ако не сте намерили skidrow.dll в карантината, както и в папката на играта, тогава най-вероятно тя е била изтрита от вашия антивирус. В този случай можете да опитате да инсталирате отново играта или да изтеглите желания файл в края на тази статия и да я поставите в папката на играта.
  • Също така, не забравяйте опцията, в която просто сте забравили да добавите пукнатината към играта или сте забравили да пуснете някои части от нея в папката. Уверете се, че правите всичко както трябва.

И така, от всичко изброено по-горе можем да заключим, че за да разрешите проблема, просто трябва да направите някои настройки във вашия антивирус и да бъдете внимателни.

Интересни Статии