Как да коригирате син екран на смъртта в Mafia III?

Вече минаха три дни от излизането на мафията III. И още три дни, като играчи без преставане, те откриват различни училища, грешки и грешки в този проект от 2K студио. Искам да вярвам, че момчетата ще доведат играта в повече или по-малко оперативно състояние.

Но да се върнем към проблемите. Един от тези проблеми беше синият екран на смъртта в Мафия III . Да, точно така, сега така нареченият BSoD (син екран на смъртта) също се присъедини към сривовете и различни грешки.

Заслужава да се отбележи, че този проблем възниква в по-голямата си част сред потребителите на операционната система Windows 10, въпреки че Windows 8 и 8.1 не са изключени.

За съжаление, в момента, синият екран на смъртта в Mafia III не може да бъде коригиран. Надяваме се, че разработчиците ще отстранят този доста опасен проблем. Веднага щом се появят методи за решаването му, тази статия ще бъде незабавно актуализирана.

Ако имате някаква информация за този проблем или дори работещи решения, тогава ви молим да ги споделите в коментарите под тази статия.

Интересни Статии