Как да коригирате ниски fps, бъгове и сривове в Cossacks 3?

Любимата и широко известна стратегия в реално време, казаците най-накрая се върнаха към компютърните компютри на играчите. За десет дълги години нищо не се знаеше за тази игра. И сега, на 20 септември 2016 г., казаците 3 тръгват на освобождаване.

Самата игра е същата като предишните игри от поредицата. Всъщност в този аспект се стига още по-далеч. Казаците 3 са римейк на първата част. Някой може да се разстрои заради това, но истинските фенове ще се зарадват само.

Всичко би било наред, но в наше време почти никой разработчик на игри не може да пусне проекта си без никакви усложнения в началото. В тази статия ще съберем всички най-често срещани проблеми с играта и решения за тях.

Корекции за ниска FPS, грешки и сривове в казаците 3

Лоша производителност на лаптоп в Cossacks 3

Силно се препоръчва винаги да използвате дискретна графична карта за всички игри. Когато играете с интегрирана карта, получавате отвратително представяне, тъй като тя не е предназначена за видео игри.

Винаги можете да превключвате между видеокарти с:

  • Център за управление на катализатор - за графични карти ATI.
  • Nvidia Control Panel - за графични карти Nvidia.

Строителство на къщи в казаци 3

В момента играта има лимит на дизайни в 6 сгради. Ако изберете 7 или повече, те ще бъдат игнорирани. Разработчиците вече са наясно с недоволството на играчите от това. В бъдещите кръпки този лимит ще трябва да изчезне.

Лошо представяне на мощна система в казаците 3

Относно този проблем можете да направите следното:

  • Уверете се, че не стартирате никакви програми на заден план.
  • Деактивирайте вертикалната синхронизация за играта от настройките на видеокартата. Можете да направите това в настройките на 3D графиката на контролния панел Nvidia или от Центъра за управление на катализатора.

Грешка при нарушаване на достъпа при казаците 3

За да коригирате тази грешка, трябва да добавите изпълнителния файл на играта към изключенията на DEP. За целта направете следното:

  • Отидете на „Контролен панел“ и въведете „Система“.
  • След това отидете на "Разширени настройки на системата", разположен в лявата част на прозореца.
  • В "Свойства на системата" изберете "Производителност".
  • Отворете раздела „Превенция на изпълнението на данни“.
  • Поставете отметка в квадратчето до „Активиране на DEP за всички програми и услуги, с изключение на избраните по-долу“.
  • Кликнете върху "Добави" и изберете изпълнителния файл на играта. След това щракнете върху „Приложи“ и затворете прозореца.

Интересни Статии