Как да коригирате „не се поддържа на вашето устройство“ в Google Store?

Най-вероятно всички ние срещнахме съобщение „не се поддържа на вашето устройство“ при изтегляне на приложение или играчка. Този проблем е най-досадният сред всички потребители на Android . Както може би си спомняте, това съобщение беше най-често при излизането на играта Asphalt Xtreme.

Изглежда, че можете да го направите тук, тъй като вашето устройство не поддържа приложението за изтегляне. Може да ви изненадаме, но все пак е възможно да се заобиколи това ограничение. Нека това съобщение не ви плаши и не се отказвайте. Има един малък начин, който ще ви помогне да се отървете от съобщението „не се поддържа на вашето устройство“ . В този случай Android е донякъде подобен на Windows. Там винаги ще намерите вратичка, в която можете да проникнете и да разрешите проблема.

Така че нека започнем. За да разрешите проблема с несъвместимостта, трябва да инсталирате помощна програма, наречена Market Helper на устройството. Ако вече сте се покатерили, за да го изтеглите от магазина, тогава не можете да опитате. Ще го намерите само в интернет. Откъде ще го изтеглите не е важно. Просто се опитайте да не вземете вируси по пътя.

След като изтеглите Market Helper, трябва да влезете в настройките на устройството си и да активирате опцията „доверете се на неизвестни източници“ . След това инсталирайте приложението Market Helper . След това следвайте тези стъпки:

  • Стартирайте помощник на пазара.
  • Ще видите списък с четири настройки. В тях ще трябва да определите типа на вашия телефон или таблет, неговия модел, вашия регион и оператор. Както може би се досещате, с помощта на толкова точни настройки можете да коригирате данните за вашето устройство, така че да не получавате съобщението „не се поддържа на вашето устройство“ . Прегледайте списъка с поддържани устройства на страницата на приложението и направете необходимата конфигурация.
  • След като изпълните стъпките, щракнете върху бутона „Активирай“ в долната част на екрана. Може да бъдете помолени да дадете определени права на приложението. Прочетете и потвърдете внимателно правата.
  • След това трябва да видите на дисплея съобщение за успешното активиране. Отидете до мениджъра на устройства и изчакайте известно време, докато конфигурацията на вашето устройство не се промени по ваш избор.
  • След като всичко е готово, можете спокойно да отидете в Google Store и да изтеглите нужната играчка или приложение. Този път съобщението „не се поддържа на вашето устройство“ няма да ви досажда постоянно.

Въпреки това си струва да се има предвид, че изтегленото приложение, дори и с корекции, може да не работи правилно. Възможно е просто да се опитвате да стартирате приложение, което устройството ви не може да изтегли. Винаги имайте предвид този фактор, когато работите с приложението Market Helper.

Интересни Статии