Как да коригирате грешки, сривове, проблеми с промяна на резолюцията, звука и Direct 3D в Just Cause 3

През последните месеци всички сме виждали невероятни кадри от играта Just Cause 3 и сега, най-накрая, имахме възможността да я играем лично. Независимо от това, хиляди потребители след излизането на играта започнаха да съобщават за много грешки и сривове по време на играта Just Cause 3 на компютъра. Представяне на решения на най-често срещаните проблеми.

Решаване на сривове при промяна на разрешенията

Насочете се към следния път: / Документи / Square Enix / Just Cause 3 / Save / folder 0 и отворете файла settings.json с помощта на бележника.

Коригирайте горните 2 реда според нужната разделителна способност, след това запазете файла и играйте.

Поправете проблема със статичния шум

Има два начина за решаване на проблема:

  • Деактивирайте драйверите за съраунд звук. Можете да направите това ръчно в контролния панел.
  • Можете също да стартирате играта в режим на съвместимост на Windows 7, за да коригирате тази грешка.

Как да отстраните трептенето в Just Cause 3

Ако трептене се появи по време на играта или имате проблеми с ниския FPS на графичната карта на AMD, просто поставете играта в режим на прозорец.

Crash Solution за AMD потребители

Актуализирайте драйверите за вашата AMD графична карта, за да отстраните този проблем. Използвайте този безплатен инструмент за бързо актуализиране на драйвери.

Как да коригирате замъглена графика в Just Cause 3

Изключете функциите Bokeh и Depth of Field в графичните настройки на играта.

Проблеми със замръзването и FPS

Превключването в офлайн режим решава проблеми с курсора на движение.

Грешка в Direct3D

Ако получите тази грешка по време на въвеждащото видео, първо опитайте да актуализирате всички драйвери (можете да използвате всеки безплатен инструмент за бързи актуализации за това). Ако актуализацията не помогне, изключете всички настройки за наслагване.

Грешка 38 (DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG)

Подходящо е решението на проблема, посочен в предишния параграф. Ако това не помогне, моля, уведомете ни в коментарите по-долу.

JC3 Disk Грешка

Ако получите тази грешка, това означава, че вашият твърд диск е пълен. Премахнете неизползваните приложения и програми и след това инсталирайте играта отново.

Липсващи DLL файлове само за 3

Използвайте тази безплатна програма за бързото решаване на този проблем или който и да е друг, който е подходящ в неговите свойства.

Тези опции за решаване на проблеми за Just Cause 3 са най-често срещаните в случай на грешки, проблеми с производителността и замръзване. Ако срещнете други въпроси или проблеми, моля, опишете ги в коментарите по-долу.

Интересни Статии