Как да коригирате грешки, сривове, нисък FPS и други проблеми в агентите на Mayhem?

Фенове на такава необичайна поредица от игри като Saints Row все пак успяха да изчакат излизането на доста подобна игра от Deep Silver - Agents of Mayhem. Стартът на играта, меко казано, се оказа невероятно слаб. Вероятно, целият смисъл е, че играчите не са толкова заинтересовани от този проект, както беше случаят със Saints Row 3 и Saints Row 4. В момента агентите на Mayhem имат малко повече от 300 (!) Отзива на потребители, което е изключително не е достатъчно.

Независимо от това, ние се интересуваме от съдържанието на тези рецензии, а именно отзивите за техническия компонент на агентите на Mayhem. Уви, този път Deep Silver и Volution се оказаха с доста слаб технически проект: ниска честота на кадрите, сривове, играта просто отказва да започне, ужасно нисък LOD, изоставащи графични настройки, които не могат да бъдат променени, освен ако не се върнете в Ark и така.

Като цяло не е розово. Въпреки това не си струва да се притеснявате предварително, тъй като разработчиците имат добра репутация и със сигурност ще пуснат необходимите лепенки. В момента сме подготвили за вас, играчите на Agents of Mayhem, специална статия, в която ще бъдат разгледани проблемите на тази игра и техните потенциални решения.

Преди да преминем към основната част на този материал, нека се уверим, че вашият компютър е повече от способен да издърпа тази играчка. Агентите на системните изисквания на Mayhem, трябва да кажа, това не е най-приятната тема за разговор.

Минимални системни изисквания

 • ОС: Windows 7/8/10 64-битов
 • Процесор: Intel Core i3-3240 или по-добър / или AMD еквивалент
 • RAM: 8192 MB RAM
 • Видеокарта: GeForce GTX 750 Ti или по-добра / или AMD еквивалент
 • Дисково пространство: 38 GB

Препоръчителни системни изисквания

 • ОС: Windows 7/8/10 64-битов
 • Процесор: Intel Core i5-4670K или по-добър / или AMD еквивалент
 • RAM: 12288 MB RAM
 • Видеокарта: GeForce GTX 1060 или по-добра / или AMD еквивалент
 • Дисково пространство: 38 GB

Както можете да видите, системните изисквания на Agents of Mayhem далеч не са скромни, особено що се отнася до RAM, чийто препоръчителен запас трябва да е 12 гигабайта ... напомня ми за рицаря на Batman Arkham.

Решаване на проблеми с агентите на Mayhem

Агентите на Mayhem не започват

Нека започнем от ранния етап на опознаване на играта - нейното стартиране. За съжаление, някои играчи в Agents of Mayhem дори не могат да стартират този нов проект на своите системи.

За да се опитате да отстраните този проблем, т.е. за да принудите агентите на Mayhem най-накрая да започнете, можете да опитате следните стъпки:

 • Първо, опитайте да рестартирате вашия Steam клиент. Понякога това може да се срине и някои (или понякога всички) игри в библиотеката ви може да откажат да стартират. Рестартирането на Steam може да поправи това.
 • Второ, опитайте се да проверите целостта на файловете на играта. За да направите това, отидете в библиотеката, намерете агентите на Mayhem, отидете на Properties, след това отидете на раздела Local Files и кликнете върху "Проверка на целостта на файловете на играта ...".
 • Трето, опитайте да деактивирате вашия антивирус по време на стартирането на агентите на Mayhem. Възможно е по някаква причина той да е блокирал изпълнимия файл на играта или всеки друг важен файл, който да стартира.

Агентите на Mayhem не стартират на цял екран

Дори и да сте успели да стартирате Agents of Mayhem, следващият проблем може да бъде на пътя ви - невъзможността да настроите играта в режим на цял екран. За да бъдем по-точни, веднага щом изберете режима на цял екран в настройките на играта, агентите на Mayhem незабавно се сриват, след което, разбира се, той не може да бъде разгърнат.

Има потенциално решение за този проблем, което е да зададете правилната честота на опресняване на вашия монитор. Ако мониторът ви поддържа, например, 60 херца, след това задайте подходящата разделителна способност в настройките на агентите на погром с желаната честота. Веднага след като направите това, играта трябва да започне нормално в режим на цял екран.

Грешка "сървърът е недостъпен" в агентите на Mayhem

Този проблем вече е по-труден за отстраняване. Според разработчиците те установяват причината за тази грешка. Работата е там, че когато стартирате агенти на Mayhem, можете да видите съобщение, което гласи „Сървърът е недостъпен“ или „сървърът е недостъпен“.

В момента разрешаването на тази грешка е изключително трудно. Във форума на Steam има бележка за един играч, който успя да преодолее грешката след 50 (!) Последователни опита за стартиране. В същото време играчът не промени нищо в конфигурацията си.

HDR не работи в Agents of Mayhem

Някои играчи казват, че играта им не работи с HDR технология. Когато включат HDR в играта си, на монитора им се показва, че не получават сигнал от източника. Ако срещнете такъв проблем, тогава ще трябва да се върнете към версията на драйвера 378.92.

Изглежда, че новите драйвери версия 385.28, които между другото трябва да бъдат оптимизирани, тази функция е нарушена. Също така на форумите на Steam беше посочено, че актуализацията на Windows 10 Creator може да е в основата на проблема.

Нисък FPS в агентите на Mayhem

Най-големият проблем на агентите на Mayhem е ужасната оптимизация, последвана от лоша производителност. Играчите, които буквално имат чудовища вместо компютри, не могат нормално да поддържат стабилни 60 кадъра в секунда в играта. Какво можем да кажем за по-слабите системи.

Също така в Agents of Mayhem има проблем, поради който графичните настройки може просто да не се променят, след като са променени по време на определен етап от играта, например по време на движение в открития свят.

Освен това беше забелязано, че специалната графична технология от Nvidia, която се използва за създаване на сенки от слънчева светлина, може почти напълно да унищожи скоростта на кадъра ви. Нарича се Nvidia PCSS Plus.

Честно казано, не можете да направите нещо тук - всичко зависи от разработчиците и техните лепенки. Препоръчваме ви да деактивирате временно всички графични опции от Nvidia и да изчакате пачове от Deep Silver.

Звукови проблеми в агентите на Mayhem

Някои играчи отбелязват, че имат проблеми със звука. Например, той може да отсъства по време на подстригване или по време на основния геймплей. Също така понякога, вместо да звучат нормално, агентите на Mayhem могат да издават звук, подобен на ... дрънкане на метал. Разработчиците посочиха на форума, че този проблем се третира чрез избор на качество на DVD-звука в Свойствата на вашето устройство за възпроизвеждане.

Агентите на Mayhem не се зареждат

Изглежда, че за някои хора, дори и с трудности, агентите на Mayhem могат да се зареждат нормално от Steam. Този проблем се решава много просто с помощта на вече доказани методи: изчистване на кеша за изтегляне на Steam клиента, изчакване или промяна на областта за изтегляне.

Мисиите в агентите на Mayhem не свършват

Ако сте се натъкнали на бъг, поради който мисията ви не е актуализирана или не приключва, тогава, за съжаление, трябва да започнете преминаването му отново.

Няма ъпгрейди до агентите на Mayhem

Както посочват някои от потребителите, понякога имат проблеми с придобиването на подобрения. Това се случва дори ако имате правилното ниво и достатъчно пари. Можете да поправите това, като рестартирате играта.

Безкрайна обувка на Ковчега в агентите на погром

По време на зареждане, когато превключвате към Ковчега или към града, може да получите съобщение, в което се посочва, че сте прекъснати, но последващите връзки водят до безкрайно изтегляне.

Разработчиците посочват, че такъв проблем може да се появи поради проблеми с вашата интернет връзка. Уверете се, че имате стабилна връзка. Ако сте собственик на рутер, опитайте да го рестартирате, тъй като може да започне да се повреди.

Грешка с MSVCR120.dll в агентите на Mayhem

Агентите на Mayhem може да не стартират чрез клиента Steam. Само за секунда ще бъде указано, че процесът на игра е стартиран, след това той незабавно ще изчезне и на негово място ще дойде грешка с MSVCR120.dll. Библиотеката MSVCR120.dll очевидно е компонент на Visual Studio C ++ 2013.

Въпреки това играчите, срещнали този проблем, се опитаха да инсталират Visual Studio C ++ 2013 в папката с игри, но това помага от всеки случай. Ако имате този проблем, тогава просто опитайте да инсталирате библиотеките на Visual Studio C ++ 2013, разположени в папката Redist.

Играчът остана на екрана на картата на Ark, след като се опита да избере мисия в Agents of Mayhem

Името на проблема говори само за себе си. Ако сте заседнали на екрана с карти, докато сте на Ковчега, тогава нямате друг избор, освен да рестартирате играта. Разработчиците са уведомили, че в момента се справят с този проблем.

Контролерът не работи в агентите на Mayhem

За да накарате вашия геймпад да работи в Agents of Mayhem, трябва да опитате да затворите играта, да изключите и отново да свържете контролера и след това да рестартирате играта. По принцип проблемът се проявява, когато контролерът е бил свързан към компютъра след старта на играта. Запомнете: контролерът винаги трябва да бъде свързан, преди да започнете нещо!

Интересни Статии