Как да коригирате „Fatal Error failed to connect to local client client process“, когато стартирате CS GO?

Огромен брой играчи по целия свят страдат от грешката "Fatal Error failed to connect to local client client process", когато се опитват да стартират Counter Strike Global Offtack. Те кликват върху Play в клиента на Steam, но вместо очакваното стартиране, показаната грешка се появява на екрана на монитора.

Нека видим какво можете да направите, за да поправите грешката „Fatal Error failed to connect to local client client process“, когато стартирате CS GO.

Ние поправяме грешката „Fatal Error failed to connect to local client client process“

Така че, нека се опитаме да отстраним този проблем. Препоръчваме ви да следвате всички методи, които ще бъдат описани тук, дори да ви се струват безсмислени.

  • Рестартиране на клиента Steam. Първо, опитайте да рестартирате своя работещ клиент Steam. Затворете го и също така се уверете, че след затварянето му няма останали работни процеси: можете да направите това с помощта на диспечера на задачите, който може да се отвори, като щракнете с десния бутон върху панела "Старт" и изберете подходящия елемент.
  • Проверка на целостта на файловете на играта. Ако рестартирането на Steam клиента не ви помогна да се отървете от Fatal Error не успя да се свърже с грешка в процеса на локален клиент за пара при стартиране на CS GO, тогава можете да опитате да проверите целостта на файловете на играта. Намерете CS GO в библиотеката си с игри, щракнете с десния бутон върху него и щракнете върху „Properties“. Отидете в раздела "Локални файлове" и кликнете върху "Проверка на целостта на файловете на играта ...". Изчакайте процеса на проверка да завърши (някои файлове може да бъдат изтеглени отново) и след това опитайте отново да стартирате CS GO.
  • Преинсталиране на клиента Steam. Добре, ако все още не сте могли да се отървете от грешката „Fatal Error failed to connect to local client client process“, когато стартирате CS GO, тогава е време да преминете към по-трудни мерки, а именно преинсталиране на Steam. Използвайте „Програми и функции“, за да деинсталирате Steam, след което инсталирайте клиента отново от официалния уебсайт на Valve. След като изтеглите и инсталирате Steam отново, опитайте отново да проверите за грешката „Fatal Error failed to connect to local client client process“, когато стартирате CS GO.
  • Стартиране на Steam от името на администратора. Някои потребители твърдят, че този проблем може да бъде решен чрез стартиране на Steam чрез административни привилегии. Отидете в директорията, в която сте инсталирали клиента Steam. Намерете изпълнения файл steam.exe там, щракнете с десния бутон върху него и изберете "Стартирай като администратор". След това опитайте да стартирате CS GO.
  • Деактивиране на защитната стена и антивирус. Този метод се утвърди като един от най-ефективните в борбата с грешката "Fatal Error failed to connect to local client client process" при стартиране на CS GO. Ако имате антивирус на трета страна, опитайте да деактивирате защитата му по време на стартиране на играта. Много потребители твърдят, че причината за този проблем е бил именно антивирусът. Ако това също не помогна, можете да опитате да деактивирате Windows Defender. Също така си струва да опитате късмета си с деактивирането на защитната стена на Windows: може да е блокирала мрежовата връзка, създадена от стартирането на играта, след което се появи грешката „Fatal Error failed to connect to local client client process“.

Интересни Статии