Как да коригираме Star Wars Battlefront 2 721 и 1017 грешки?

Когато се опитвате да влезете в Star Wars Battlefront 2, много играчи могат да срещнат грешки като 721 и 1017. Освен това, без значение на коя платформа се опитвате да се насладите на новата част в серията Battlefront, тъй като могат да възникнат грешки във всички версии на Star Wars Battlefront 2,

Разбира се, подобни проблеми предизвикаха вълна от възмущение около вече скандалната игра. Понастоящем няма точна причина за появата на грешки 721 и 1017. Някои играчи предполагат, че причината се крие в настройките на мрежовата връзка, които по някакъв начин противоречат, когато се свързвате със сървърите на EA. Въпреки това има няколко стъпки, които, ако вярвате на думите на щастливите играчи в мрежата, могат да ви избавят от този проблем. В тази статия ще ги разгледаме.

Разрешаване на грешки 721 и 1017 в Star Wars Battlefront 2

За съжаление стъпките по-долу не дават никаква гаранция за разрешаване на грешки 721 и 1017 в Star Wars Battlefront 2. Много потребители обаче твърдят, че са успели да им помогнат. Защо не опитате, нали?

Проверете интернет връзката / нулирайте мрежовите си настройки

И така, първата стъпка е да нулирате мрежата си, когато играете Battlefront 2 на компютър или проверявате вашата интернет връзка, ако притежавате конзола PS4 или Xbox One.

Потребителите на конзолата не трябва да имат никакви проблеми тук: например за PS4 трябва да отидете в Настройки → Мрежа → Проверка на интернет връзката . В Xbox One проверката се извършва по подобен начин. Процесът е автоматизиран и няма да създава проблеми. Въпреки това, PC плейъри, страдащи от грешки 721 и 1017 в Star Wars Battlefront 2, ще трябва да се оправят малко със системната конзола или командния ред.

Така че, ако сте собственик на Star Wars Battlefront 2 на компютър, ще трябва да направите следното:

 • Натиснете клавиатурата на Windows + X.
 • Изберете „Команден ред (администратор)“.
 • При отворена конзола въведете следната серия от команди в нея:
  • nseth winsock нулиране
  • netsh int ip нулиране на всички
  • netsh winhttp нулиране прокси
  • ipconfig / flushdns
 • Затворете командния ред и рестартирайте компютъра.

След като завършите мрежовото нулиране, опитайте отново да влезете в Star Wars Battlefront 2 и да видите дали се появяват грешки 721 и 1017. Ако всичко е абсолютно същото, продължете напред. Играчи на конзоли: проверката само на мрежата няма да работи - уверете се, че имате надеждна интернет връзка. Ако всичко е нормално, опитайте следващата стъпка.

Обществен DNS на Google

Така че, да преминем към следващата стъпка, която най-накрая трябва да помогне за решаването на проблема с грешки 721 и 1017 в Star Wars Battlefront 2. Трябва да промените адресите за DNS сървъра на компютъра или конзолите, в зависимост от това къде играете. Нека да видим как да направите това на компютър:

 • Преминете през Настройки → Мрежа и Интернет → Конфигуриране на настройките на адаптера → щракнете двукратно върху LMB на мрежова връзка → Свойства → щракнете двукратно върху LMB на „IP версия 4 .
 • Задайте адреса 8.8.8.8. за основния DNS сървър и адрес 8.8.4.4. за алтернатива.
 • Запазете промените.

На конзолите DNS адресът ще трябва да бъде зададен малко по-различно. Нека разгледаме това с PS4 като пример:

 • Преминете през Настройки → Мрежа → Установете интернет връзка → Използвайте LAN / WiFi кабел → Специални → Автоматични → Не указвайте → Ръчно → ...
 • 8.8.8.8. - Основният DNS сървър, 8.8.4.4. - допълнителен DNS сървър.
 • След това отидете ... → Автоматично → Не използвайте → Проверете интернет връзката .

След като завършите промяната на DNS, проверете отново за грешки 721 и 1017 на Star Wars Battlefront 2. Много потребители, както на компютъра, така и на конзолите, твърдят, че промяната на DNS може да помогне за този проблем. Ако все още не сте могли да се отървете от грешка 721 или 1017, тогава EA сървърите може да изпитват известни затруднения в момента.

Интересни Статии