Как да коригираме сривовете на Magicka 2, грешки, бъгове, проблеми със звука, с постижения, с контроли и много други

Както всяка друга нова компютърна игра, Magicka 2 има няколко малки недостатъци. По-специално, проблемите с Magicka 2 са свързани с различни сривове, невъзможността за стартиране на играта, чести грешки и бъгове. В нашето ръководство за коригиране на грешки за Magicka 2 можете да намерите решение на всеки проблем, който срещнете.

Преди да потърсите отговор за решаване на проблема си, препоръчваме да проверите дали вашият компютър отговаря на минималните системни изисквания на Magicka 2.

Как да коригирате прекалено много грешки в текстурата в Magicka 2

Ако поради големия брой грешки на текстурата в Magicka 2 играта е станала невъзможна за игра, тогава единственият съвет, който можем да дадем, е да актуализираме драйверите на видеокартата.

Magicka 2 не се стартира - разтвор

Ако видите мигаща светлина след стартиране на играта и Magicka 2 не се зарежда, сменете видеокартата или опитайте да актуализирате драйверите за видео адаптера.

Magicka 2 виси на стартовия екран и го хвърля на работния плот - решение

Ако след стартиране на Magicka 2 се срине и се хвърли на работния плот, има няколко опции, които можете да опитате да разрешите проблема:

  • Опитайте да деактивирате Steam Overlay и проверете целостта на кеша на играта. За да направите това, щракнете с десния бутон върху името на играта в библиотеката на Steam, изберете Properties => Local files => проверете целостта на кеша
  • Ако първата опция не работи и се появи друга грешка като „Невъзможно свързване със сървъра на Paradox“, опитайте да деактивирате защитната стена и да промените езика на друг, след което се върнете на английски или руски.

Поправяне на грешки с променящи се контроли и клавишни връзки в Magicka 2

Много потребители се оплакват от невъзможността да променят комбинациите за управление и клавиши в Magicka 2. Екипът за разработка вече заяви, че са наясно с проблема и работят по неговото решение. Междувременно грешката остава нерешена, предлагаме ви да използвате помощта на програми на трети страни като Auto Hotkeys.

Коригиране на сривове в Magicka 2

Друг проблем, с който играчите често се сблъскват, е сривовете след завършване на втората глава и в началото на глава 3 в Magicka 2. Такива сривове на играта означават, че вашата графична карта не е твърде мощна и трябва да промените графичните настройки на „по подразбиране“, След това премахнете отметката от сенките.

Бутонът за продължаване в Magicka 2 е сив и не е натиснат - как да се поправи

Ако в менюто Magicka 2 не можете да кликнете върху бутона „Продължи“, това означава, че трябва да започнете нова игра и да стигнете до контролната точка, за да запазите напредъка. След това бутонът „Продължи“ ще промени цвета си и ще стане кликнал.

Парата се срива, а Magicka 2 замръзва - фиксирайте опции

Обикновено Steam се срива и замразява Magicka 2 минута след старта. Препоръчваме ви да актуализирате DirectX и vcredist - това трябва да помогне за отстраняване на проблема. Ако това не се случи, свържете се с техническата поддръжка на студиото за разработка за помощ. Освен това преинсталирането на играта помогна на някои - опитайте.

В луксозната версия на Magicka 2 липсва обещаният саундтрак - как да го получите

За да получите саундтрака, който се предлага с версията Magicka 2 Deluxe, направете следното:

  • Отворете Steam
  • Отидете на настройките и изберете „сканиране“ в секцията „Музика“

След като сканирането приключи, проверете секцията си за музика. Ако саундтракът все още не е там - повторете цялата процедура отново, като изберете „сканиране на Steam секции за търсене на саундтраци“.

Magicka 2 не показва активност в играта

Това е рядка грешка, но за тези, които участват в събитието, да речем - ако сте сред тези хора, изчакайте, докато разработчиците решат проблема с грешката.

Как да отстраним липсата на постижения в Magicka 2

Ако сте един от малкото, които не могат да видят собствените си постижения или да получат награди, единственият шанс да поправите тази грешка в Magicka 2 е да изчакате следващата актуализация или кръпка. Също така, не забравяйте да запазите напредъка си.

В заключение искаме да кажем: Magicka 2 има достатъчно грешки, сривове, проблеми и грешки, но за такава нова и иновативна игра това е нормално. Съветваме всички да се уверите, че вашите компютри отговарят на минималните / препоръчителни системни изисквания на Magicka 2, преди да закупите и инсталирате игра.

Интересни Статии