Как да коригираме сривове, грешки, замръзвания, проблеми със съвместимостта с Windows 10, с черен екран, PC изостава в Star Wars: Battlefront

Star Wars: Battlefront е най-големият и очакван рестарт за 2015 г. на оригиналната игра от първите поколения конзоли. Този път студио DICE реши да превърне играта в това как трябва да изглежда модерен стрелец от поредицата "Междузвездни войни". Независимо от това, въпреки високото качество на играта, тя не може да бъде направена абсолютно перфектно и има сривове, грешки, замръзване, проблеми със съвместимостта с Windows 10, с черен екран и изоставания в компютъра. В този материал сме събрали най-често срещаните проблеми за вас и описахме тяхното решение, за да можете да се насладите напълно на качеството на пускането на играта.

Как да коригираме сривове, грешки, замръзвания, проблеми със съвместимостта с Windows 10, с черен екран, PC изостава в Star Wars: Battlefront

Какво става, ако Star Wars: Battlefront се срине на Windows 10?

Този проблем е придружен от специфично съобщение за грешка - „Star Wars: Battlefront, за съжаление, не е съвместим с текущата версия на ОС. Трябва да надстроите вашия компютър до Windows 7 или по-нова, за да започнете да играете. “

Елиминирането на тази грешка е съвсем просто. Уверете се, че всички най-новите актуализации на Windows са инсталирани във вашата система. За целта стартирайте Windows Update или използвайте специален софтуер.

Какво става, ако Star Wars: Battlefront показва само черен екран на лаптопи или системи с два графични процесора?

Ако срещнете подобен проблем, трябва да отидете до контролния панел на NVIDIA и да посочите коя видеокарта да използвате, когато стартирате Star Wars: Battlefront. Намерете папката, в която се намира изпълнимият файл за играта, и я изберете в контролния панел на NVIDIA. По този начин, когато стартирате играта, системата ще използва дискретна графика вместо интегрирана, което ще ви спести от проблеми с черния екран.

Какво става, ако Star Wars: Battlefront показва само черен екран при стартиране на играта в Windows 10?

Понастоящем няма точно решение на този проблем, но в повечето случаи е подходяща обикновена преинсталация на клиента Origin.

Какво трябва да направя, ако играта Star Wars: Battlefront замръзне на стартовия екран (с надпис Натиснете Enter)?

 • Отидете в менюто за избор на игра в клиента Origin.
 • Щракнете с десния бутон върху иконата на Star Wars: Battlefront и изберете списъка със свойства на играта от списъка, който се отваря.
 • Добавете низа „-novid -noborder -windows“ към свойствата (без кавичките).
 • Запазете резултата и започнете играта отново.

Можете също да опитате нещо от следния списък:

 • Свържете USB контролер към системния блок или други периферни устройства без отказ чрез USB.
 • Натиснете Alt + Enter, за да превключите играта в прозорец и след това натиснете Enter, както е поискано от съобщението на екрана. Този метод работи за всички потребители, които използват видеокарти от серията NVIDIA 69XX.

Какво трябва да направя, ако Star Wars: Battlefront все още показва само черен екран?

Този метод е подходящ за тези, които използват системи с ниска производителност или процесори от серията Core 2 Duo.

Отидете до контролния прозорец на аудио устройствата си. Щракнете с десния бутон върху устройството по подразбиране и изберете Свойства. Отидете в раздела Advanced и променете качеството на звука. Изберете 16 бита и 96000 Hz. След това приложете промените и рестартирайте играта.

Какво става, ако играта Star Wars: Battlefront спешно се срине?

Най-вероятно проблемът се крие в остарели драйвери, инсталирани на вашата система. Опитайте да проверите за актуализации, изтеглете ги, ако има такива, и инсталирайте. За целта може да се наложи да посетите уебсайтовете на производителите на компоненти за вашия компютър или да използвате специален софтуер.

Какво става, ако играта Star Wars: Battlefront даде грешка при използване на AMD процесори?

За да отстраните този проблем, трябва да актуализирате драйверите в системата. За целта посетете официалния уебсайт на AMD и изтеглете драйвери за вашата компютърна конфигурация.

Какво става, ако играта Star Wars: Battlefront хвърля грешки, свързани с Direct X?

Натиснете Alt + Enter, за да превключите играта в прозоречен режим, преди да заредите главното меню на играта. След това опитайте да се свържете със сървърите. Най-вероятно проблемът с Direct X вече няма да ви притеснява.

Как да коригираме катастрофите Star Wars: Battlefront на Windows 7?

 • Направете следните стъпки на свой ред:
 • Инсталирайте Service Pack 1.
 • Актуализирайте Direct X до версия 11.1.
 • Преинсталирайте помощната програма Origin.
 • Натиснете Alt + Enter, за да избегнете черен екран.

Готово!

Какво трябва да направя, ако изображението в играта Star Wars: Battlefront показва изоставане и намаляване на качеството на картината?

Опитайте да деактивирате активния режим на вашия антивирусен софтуер или деактивирайте антивируса изобщо в момента на стартиране на играта. Най-вероятно именно той става причината за забавянето на системата и в резултат на това намалява качеството на картината в играта Star Wars: Battlefront.

Какво трябва да направя, ако стартирам Star Wars: Battlefront на моя компютър получавам грешка за отсъствието на MSVCP120.dll?

Опитайте да инсталирате отново C ++ библиотеките, като първо ги изтеглите от официалния уебсайт на Microsoft.

Това е най-изчерпателният списък с грешки и проблеми, с които потребителите се сблъскват днес при инсталирането и завършването на Star Wars: Battlefront. Ако не сте намерили вашия конкретен проблем в този материал, опишете го в коментарите, като прикачите най-пълната конфигурация на вашия компютър и версията на ОС, инсталирана на него. Ще се опитаме да намерим най-ефективното решение и да го опишем в една от следващите статии.

Интересни Статии