Как да коригираме сривове, грешки, проблеми с връзката, грешки при стартиране и показване, сривове след натискане на бутона Hunt Now и проблеми със софтуера Adobe в Card Hunter

Card Hunter е онлайн колекционерска игра с карти, която добре съчетава играта, изграждането на палубата, тактическите битки и класическата фантазия. За да ви помогнем, съставихме списък на най-често срещаните проблеми, грешки и грешки на Card Hunter, заедно с решения за всеки от тези проблеми.

Как да коригираме сривове, грешки, проблеми с връзката, грешки при стартиране и показване, сривове след натискане на бутона Hunt Now и проблеми със софтуера Adobe в Card Hunter

Card Hunter се срива

Уверете се, че са изпълнени следните основни стъпки:

  1. НЕ използвате графична карта Intel Integrated Chipset, която не се поддържа от играта.
  2. Вашият компютър отговаря на минималните системни изисквания.
  3. Интернет не се забавя, прокси сървърът работи без фризове.
  4. Актуализирани драйвери и DirectX.

Проблеми с връзката в Card Hunter

Повечето проблеми с връзката са пряко свързани с вашата операционна система или антивирус и защитна стена. Преди да започнете играта, уверете се, че антивирусът е деактивиран.

Сблъсъци за стартиране на карти Hunter

Ако проблемът е свързан с програмата за стартиране на играта, тогава игровите файлове могат да бъдат повредени. Преинсталирането трябва да реши този проблем. На инсталационния диск на играта има функция „възстановяване на играта“, която не изтрива потребителски файлове, но преинсталира игрални файлове.

Отпътуване след като щракнете върху Старт на играта или Ловете сега в Hunter Card

Понякога се срива след натискане на бутона „стартирайте играта / ловувайте сега“. Ракетата просто изчезва и нищо друго не се случва. Това се случва, ако програмата се отвори няколко пъти и е лесно да се реши - проверете дали работи само един стартер. За да направите това:

  • Отворете лентата на задачите и намерете иконата на играта там
  • Щракнете с десния бутон върху него и изберете "Затвори", преди да започнете играта отново.

Отпътуването след щракване върху Start Game или Hunt Now може също да бъде причинено от остарели мрежови пакети, инсталирани на вашия компютър. Изтеглете и инсталирайте най-новата версия. За потребителите на Windows това е Microsoft .NET Framework 4.5.

Случайният Hunter Card се срива

Случайни заминавания в Card Hunter също се случват и те са доста непредсказуеми. Заминаването по правило става по-често, толкова повече започвате играта. Причината им е в твърде големия дневник на играта, който се съхранява в системата. Изчистването на потребителските данни в настройките може да реши проблема. Ако сривовете продължават или виждате черен или син екран, когато се опитвате да ги разрешите, свържете се с онлайн услугата на играта. Изпратете последния *****. Dmp файл от папката, в която е инсталирана играта, на адреса

Adobe Flash срив в Card Hunter

Проблемът с Adobe Flash е един от най-често срещаните за тази игра. Ако вашият Adobe Flash Player не работи правилно, ще получите съобщение за грешка и стартовият панел няма да отиде по-далеч от влизането. Проблемът може да бъде решен с помощта на друг браузър, например по-малко популярните SRWare Iron или Opera, които работят добре с тази игра. Ако това не помогне, опитайте да инсталирате Adobe Flash Player, за предпочитане като го актуализирате до най-новата версия.

Card Hunter се срива при оразмеряване

На някои компютри, особено ако използвате Windows XP, опитите да промените размера на прозореца на играта, за да отговаря на размера на монитора, могат да причинят срив. Вместо да минимизирате и увеличите ръчно прозореца, използвайте специалния бутон. Този проблем е свързан с вашата операционна система.

Отпътуване „Batt Explosion“ в Card Hunter

Възстановяването на задължителна карта за действие (например "битка. Експлозия") също може да доведе до заминаване. Този проблем присъства в ранните кръпки на играта и сега разработчиците се опитват да отстранят проблема. Ако обаче сте загубили играта на лигата поради такова изпадане, напишете писмо до и вашата репутация в лигата ще бъде възстановена безплатно.

Интересни Статии