Как да коригираме сривове, грешки, фризове и други проблеми с Trove

Trove е едно от най-оригиналните RPG за 2015 година. Това е вокселна вселена, в която можете да станете рицар, стрелец, слуга на дракони и т.н. В тази игра има много познати RPG елементи като оръжия, броня и подземия, но геймплеят и графиката наистина заслужават внимание. Въпреки това, като много нови игри, той е пълен с грешки и грешки, особено до завършване на алфа и бета тестването. Ако срещнете проблеми и грешки в Trove, можете да намерите решение на проблема си по-долу.

Как да коригирате сривове, грешки, фризове, забиване на зареждащия екран или при получаване на потвърждение от потребителя, проблеми с мишката, камерата и глифовете в Trove

Грешка при свързване към Trove Server - Решение

Ако грешка при свързването към Trove сървъра се появи дори когато сървърите са включени и не се извършва техническа работа по тях, тогава трябва да опитате да стартирате GlyphClient и GlyphDownloader с администраторски права. И двата файла са в папката с инсталираната игра. Можете да ги стартирате с права на администратор, като щракнете с десния бутон на мишката и изберете съответния елемент или като поставите отметка в квадратчето „Изпълнение като администратор“ в раздела „Съвместимост“ на менюто „Свойства“.

Също така си струва да проверите дали защитната стена или антивирусът блокира играта. Ако това е проблемът, добавете Trove към списъка с изключения.

Как да поправите: Грешка при свързване на Trove

Когато възникне грешка в връзката в Trove, секцията за реклами на клиента не се зарежда и тогава се появява указаното съобщение. Просто решение на този проблем е да стартирате играта от работния плот или от менюто "Старт".

Решение: Героят в автоматичен режим продължава да върви по права линия в Trove

В повечето случаи вашият герой в режим на автоматична пътека продължава да върви направо в Trove, ако използвате контролер (обикновено Xbox), когато играете игра или използвате както клавиатурата, така и контролера. Изберете едно нещо - контролера или клавиатурата, или просто преминете към клавиатурата, защото този проблем обикновено възниква при контролерите. По този начин грешката ще бъде решена.

Засядане на екрана за зареждане на Trove (Безкрайно зареждане) - решение

Единственото доказано решение на проблема с безкрайното зареждане в Trove или забиване на екрана за зареждане е рестартирането на играта.

Решение: остана на „Получено потвърждение на потребителя“ в Trove

Ако сте останали на „Получено потвърждение на потребителя“ в Trove, направете следното:

  • Влезте в Steam и изберете Trove в библиотеката.
  • Щракнете с десния бутон, изберете Properties.
  • Отидете в раздела „Локални файлове“ и кликнете върху „Проверка на целостта на кеша“.

Игра Trove не започва от Steam - как да се поправи

Ако стартирате играта от GlyphClient.exe, но проблемът продължава, единственият изход е да изтриете ръчно игровите файлове от папката Steam по този път: steam => steamapps => common

Trove не може да завърти камерата с мишката след излизане от порталното решение

Обикновено не можете да превърнете камерата с мишката след излизане от портала в Trove, освен ако не отидете в портала с менюта за активни игри. Това може да се избегне, като се уверите, че всички менюта са затворени, преди да влезете в портала.

Как да го поправим: мишката не може да бъде заключена и отключена в Trove

Ако мишката ви не може да бъде заключена или отключена в Trove, единственият доказан начин за решаване на проблема е да рестартирате играта.

Glyph не актуализира Trove, давайки съобщение, че играта все още работи - решение

Ако Trove не се актуализира чрез Glyph, като дава съобщение за предполагаемо работеща игра, тогава тази грешка се появява, когато някоя от игрите на Glyph се изпълнява (не е задължително самият клиент). Ако сте управлявали Trove преди, уверете се, че играта и клиентът са затворени. Това може да стане чрез завършване на процесите Trove и Glyph в диспечера на задачите.

Trove по време на упълномощаването показва съобщението „ AS: Вход “ или „ LS: Искане за влизане “ - решение на проблема

Причината за замръзване по време на разрешаване в Trove обикновено се превръща в необходимостта от актуализиране на някои файлове на играта. Това може да бъде поправено чрез Steam, като се използва проверката за целостта на кеша от петия параграф на този член.

Разбира се, играта все още има голям брой грешки, но това не е изненадващо при толкова голям приток на играчи. Ако проблемът ви не е описан по-горе, оставете го в коментарите към статията. Ще се опитаме да намерим решение възможно най-скоро.

Интересни Статии