Как да коригираме сривове, докато играете Bioshock Remastered?

В момента Bioshock се смята от играчите за златната класика на жанра на стрелеца. И само за всички фенове на тази класика, 2K пусна ремастерска версия на тази игра - Bioshock Remastered.

За съжаление обаче, играчите се сблъскаха с проблем под формата на сривове по време на играта. Нека да разберем как да поправим този преглед на Bioshock Remastered.

Bioshock Remastered Crash Fix

Както показа нашето изследване, сривовете могат да започнат след като промените файла Bioshock.ini. Можете да направите тези промени както в самата игра, така и чрез директна намеса в този файл.

Ако разгледаме този случай по-подробно, се оказва, че сривовете възникват поради промени в настройките за контрол на играта. Ако промените бутона „Действия“ на всеки друг клавиш от клавиатурата или допълнителен бутон на мишката, тогава най-вероятно Bioshock Remastered непрекъснато ще се срине от вас.

Трудно е да се каже, че само бутонът „Действия“ причинява сривове. Така че за да се отървете от сривове, ще трябва да не променяте настройките на контрола, както желаете. Надяваме се, че 2K ще поправи тази доста сериозна „пропуска” в ремастерската версия на играта.

Интересни Статии