Как да коригираме OCCIDENTACRIDENT.DLL грешка?

Потребителите на операционната система Windows 10 могат да изпитат грешката OCCIDENTACRIDENT.DLL при стартиране на системата. Тази грешка предотвратява правилното стартиране на системата. Много е неприятно да се справите с това, като се има предвид, че дори нямате право да влизате в компютъра нормално.

Когато стартира Windows, заедно с него се стартират различни помощни програми от системен и трети производител, както и драйвери. Ако поне една от тях е заредена неправилно или е била повредена, компютърът ви ще генерира грешки.

Причини за грешки OCCIDENTACRIDENT.DLL

В момента този проблем не е добре разбран. Така че в момента има само един метод за решаване на тази ситуация.

Използвайте Autoruns за Windows

Ще използваме безплатна програма от Microsoft, наречена Autoruns . Тази помощна програма ще ви помогне да изключите определени програми от зареждането, което ще ви даде възможност да определите „виновника“ за тази ситуация.

Можете да изтеглите Autoruns от официалния сайт на този линк. След като го изтеглите, просто качете помощната програма на удобно за вас място и я стартирайте от името на администратора . В работещата помощна програма ще видите списък с програми, които в момента се изпълняват в системата. Деактивирайте програмите на трети страни една по една и рестартирайте компютъра си, за да проверите за грешка OCCIDENTACRIDENT.DLL .

Интересни Статии