Как да коригираме кода за грешка „Termite“ в Destiny 2?

В днешната статия ще разгледаме кода за грешка „Termite“ в Destiny 2. Заслужава да се каже, че броят на грешките, които могат да се появят по време на игра или стартирането на Destiny 2, е просто невероятно огромен. Има толкова много от тях, че дори Bungie, разработчикът на тази игра, не проучи напълно всички грешки.

В повечето случаи кодът за грешка „Termite“ в Destiny 2 е проблем за потребителите на компютърната платформа. Тази грешка се появява по време на опит за влизане в клиента на играта чрез лични данни. За щастие има няколко метода, които могат да разрешат грешката на Termite. Струва си да се отбележи, че Bungie най-вероятно ще поправи тази грешка в близко бъдеще, тъй като тя се появи след излизането на неотдавнашния патч за Destiny 2.

Методи за решаване на кода за грешка в Termite в Destiny 2

Метод №1 Използване на инструмента за проверка и възстановяване

Тази грешка може да бъде разрешена с помощта на инструмента за проверка и възстановяване на игровия файл, който е вграден в клиента на Battle.net. Огромен брой играчи казаха, че са успели да елиминират грешката "Termite" в Destiny 2 именно благодарение на вградения инструмент. За да го използвате, трябва да направите следното:

 • Отворете клиента на Battle.net, инсталиран на компютъра;
 • кликнете върху иконата Destiny 2;
 • щракнете върху падащото меню от параметри под името на играта и след това щракнете върху елемента „Проверка и възстановяване“;
 • след това кликнете върху бутона „Стартиране на сканиране“;

Изчакайте, докато приключи проверката и възстановяването на файловете на играта и след това проверете дали грешката „Termite“ в Destiny 2 е коригирана.

Забележка: ако този метод не работи, можете да опитате да изтриете изпълнимия файл Destiny2.exe и след това да повторите целия процес отново.

Метод № 2 Възстановяване на лиценз

Ако срещнете тази грешка на PS4, тогава за вас има и решение - възстановяване на лицензи. Тази опция ще възстанови успешно лицензите за всички игри, добавки и добавки, които притежават вашия PSN акаунт. Изключително лесно е да го приложите чрез настройките на конзолата:

 • включете PS4 и отворете секцията Настройки;
 • Отидете в секцията "Управление на акаунти";
 • след това отидете на „Възстановяване на лицензи“;
 • кликнете върху бутона „Възстановяване“;

Използвайки опцията за възстановяване на лицензи, стартирайте Destiny 2 отново и проверете дали грешката „Termite“ е отстранена. Това изключително просто решение помогна на някои потребители.

Метод №3 Рестартирайте конзолата Xbox One

Рестартирането на конзолата е друг доста основен метод, който може да ви помогне да се отървете от грешката "Termite" в Destiny 2. За съжаление методът - поне според изявлението на потребителите - работи само за версията на играта за Xbox One.

 • Натиснете и задръжте бутона за захранване, докато Xbox One бъде напълно изключен.
 • Изключете захранващия кабел от конзолата, след което изчакайте известно време, за да премахнете целия натрупан кеш от него.
 • Свържете отново Xbox One към захранването и го стартирайте и проверете дали в Destiny 2 се появява грешка „Termite“.

Всъщност методът не е да рестартирате самата конзола, а да изчистите кеша, което може да доведе до всякакви проблеми. Възможна грешка също може да възникне поради повреда на кеша.

Метод №4 Преинсталирайте Destiny 2

Ако никое от горните не помага да разрешите грешката си „Termite“, тогава ви препоръчваме да опитате просто да инсталирате Destiny 2. Известно е, че преинсталирането на приложения често отстранява възникнали проблеми с тях. След като инсталирате Destiny 2, опитайте да го стартирате отново и проверете дали се появява грешката „Termite“.

Надяваме се тази статия да ви помогне да разрешите проблеми с Destiny 2, независимо дали на компютър или конзоли.

Интересни Статии