Как да коригираме грешки, замръзвания, проблеми с камерата и DLL файловете в играта Blood Bowl 2

Вече доста голяма аудитория от геймъри събра играта Blood Bowl 2 след официалното си стартиране. Но и до днес играчите продължават да се сблъскват с различни грешки, проблеми и бъгове. Подготвихме списък на най-често срещаните от тях и описахме за всеки случай решение на проблема.

Как да коригираме Blood Bowl 2 грешки при замръзване

Случайни сривове на играта Blood Bowl 2

  • Уверете се, че системата ви използва всички най-нови драйвери. Проверете за актуализирани версии и ги инсталирайте, ако е необходимо.
  • Намалете графичните настройки на играта, за да увеличите общата производителност.
  • Опитайте се да завършите фоновите програми възможно най-много, за да освободите системните ресурси, а също така опитайте да деактивирате сканирането на системата в реално време с вашия антивирусен софтуер.

Грешки при локализация в Blood Bowl 2

  • Отворете папката по пътя Steam / Steam / steamapps / common / Blood Bowl 2 / Data / DBToolDB / Локализация
  • Изтрийте файла с име Default_loc_Polish в тази папка
  • Преименувайте файла Default_loc_English на Default_loc_Polish

Проблеми с камерата в играта Blood Bowl 2

За да отстраните проблеми с камерата, опитайте да изключите всички устройства, свързани към компютъра, през USB и да ги свържете отново.

Xbox контролерът отказва да работи в играта Blood Bowl 2

Отворете конфигурационния файл и променете неговите стойности на тези, посочени в секцията Често задавани въпроси в ръководството за потребителя.

Проблеми с промяната на нивото на трудност на Blood Bowl 2

В момента отстраняването на този проблем не е възможно. Следвайте новините на сайта и ние ще ви информираме отделно, ако се появи решение на този проблем или се издаде официално поправяне.

Не е възможно да стартирате Blood Bowl 2 в цял екран

За да прехвърлите играта от прозоречен режим на цял екран, трябва да използвате клавишната комбинация Alt + Enter. Ако това не помогне, опитайте да промените резолюцията на играта в настройките. Поради високата разделителна способност играта може да не се отвори в цял екран.

Ниска честота на кадрите в играта Blood Bowl 2

Основната причина за този проблем, най-вероятно, са неподходящи драйвери за вашата видеокарта. Проверете за актуализации и ги инсталирайте, ако е необходимо.

Играта не стартира поради липсата на някои DLL файлове

Ако при стартирането играта съобщи, че някои DLL файлове липсват, опитайте да инсталирате по-нова версия на DirectX.

Замръзва играта Blood Bowl 2

Ако по време на играта играта замръзне в определен момент няколко пъти подред, проверката на целостта на кеш файловете на играта ще ви помогне. Можете да направите това с обикновени Steam инструменти, като изберете подходящата опция в менюто на библиотеката с игри.

Проблеми с свързването с мрежата в играта Blood Bowl 2

За повечето потребители, които съобщиха за проблеми с връзката, решението беше временно да деактивирате активната антивирусна защита или да я деинсталирате.

Ако в тази статия не сте намерили проблем, който срещате, докато попълвате Blood Bowl 2, опишете го в коментарите и ние ще се опитаме да намерим решение

Интересни Статии