Как да коригираме грешки, сривове, звук, черен екран и други проблеми в Tekken 7?

Injustice 2 излезе в доста добро състояние и някои хора бяха много скептични към пускането на Tekken 7 на компютър. Въпреки това, сега, когато играта най-накрая е достигнала датата на излизането си, можем да кажем, че PC портът излезе с доста добро качество. Tekken 7 на компютъра няма сериозни технически проблеми и неговата производителност също се поддържа на прилично ниво.

Но отново това е компютърна игра, така че все още ще има някои малки проблеми. В тази статия ще се справим с тях. Въпреки това, преди да преминем към тях, препоръчваме ви да се запознаете със системните изисквания за Tekken 7 на компютър. Тази бойна игра е доста взискателна игра и затова проблемите ви могат да се появят поради факта, че вашият компютър просто не може да работи нормално с нея.

Минимални системни изисквания

 • ОС: Windows 7/8/10 (само 64-битов)
 • Процесор: Intel Core i3-4160 @ 3.60GHz или еквивалент
 • RAM: 6 GB RAM
 • Видеокарта: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB, GTX 750Ti 2GB или еквивалент
 • DirectX: Версия 11
 • Мрежа: широколентова интернет връзка
 • Дисково пространство: 60 GB
 • Звукова карта: DirectX съвместим

Препоръчителни системни изисквания

 • ОС: Windows 7/8/10 (само 64-битов)
 • Процесор: Intel Core i5-4690 3, 5 GHz или еквивалент
 • RAM: 8 GB RAM
 • Видеокарта: NVIDIA GeForce GTX 1060 или еквивалентна или по-добра
 • DirectX: Версия 11
 • Мрежа: широколентова интернет връзка
 • Дисково пространство: 60 GB
 • Звукова карта: DirectX съвместим

Така че, ако сте убедени, че вашият компютър е доста способен да работи с игра като Tekken 7 на компютър, тогава нека да преминем към методи за вземане на решения, които ще бъдат от порядъка на десет.

Методи за решаване на проблеми за Tekken 7

D3D Грешка в Tekken 7

Първото нещо, което трябва да направите, е да се уверите, че играта не е стартирана на интегрираната видеокарта, ако стартирането е направено на лаптоп. Ако това не е така, опитайте да актуализирате драйверите за вашата видеокарта. Е, все още се показва D3D бъг? Опитайте да стартирате играта в прозоречен режим. Това може да бъде и самите файлове за записване. Опитайте да ги премахнете и започнете играта отново. Възможно е да е било точно в тях.

В Tekken 7 не се чува звук в резки

Опитайте просто да рестартирате играта, за да започнете. Ако това не помогне, опитайте се да стартирате играта от името на администратора, тъй като такава стъпка по принцип може да излекува много проблеми с игрите. Възможно е също така нещо да се е объркало, докато изтегляте играта от Steam. Опитайте да проверите целостта на файловете за игри.

Проблеми с мултиплейър в Tekken 7

Най-често проблемите с мултиплейър в игрите започват, когато вашата интернет връзка не работи правилно. Уверете се, че настройките ви за връзка са настроени правилно, тъй като нещо може да ги е съборило. Освен това, ако използвате рутер, опитайте да го рестартирате, тъй като понякога възникват проблеми, тъй като маршрутизаторът започва да работи неправилно, например може да започне да намалява на половин скорост или да блокира достъпа до мрежата.

Tekken 7 не стартира

Ако сте пуснали играта, но тя не започва, въпреки че Steam показва обратното, тогава можете да посъветвате няколко неща. Първо трябва да инсталирате на компютъра си всичко, което е в папката Redist, което от своя страна е в папката на играта в Steam. Второ, уверете се, че играта не се опитва да работи върху интегрираната видеокарта.

Освен това, както посочват някои потребители, деактивирането на Steam облачно съхранение може да отстрани този проблем. Освен това, опитайте да стартирате Tekken 7 в режим на прозорец.

Как да премахнете сапунена снимка в Tekken 7

За да се отървете от сапунения образ в играта, ще трябва да редактирате един конфигурационен файл, който се намира в AppData → Local → TekkenGame → Saved → Config → WindowsNoEditor директорията. Намерете файла scalability.ini в последната папка и поставете следните канали в нея:

 • [ ]

  r.SceneColorFringeQuality = 0

 • [ ]

  r.SceneColorFringeQuality = 0

Как да премахнете песъчинката в Tekken 7

Този въпрос се решава в същия конфигурационен файл, който разгледахме в предишния параграф. Отворете мащабируемостта.ini и вмъкнете реда r.Tonemapper.GrainQuantization = 0 и след това запазете промените. Сега играта няма да има този досаден зърнест филм. Освен това определено ще повиши честотата на кадрите малко в играта, ако се опитате да я играете на сравнително слаба машина.

Срив в режим на персонализиране в Tekken 7

Някои потребители съобщават, че докато са в режим на персонализиране, играта им може да излети в различни случаи. Ако вашата игра също се срине в този компонент на играта, опитайте се да стартирате играта в някакъв друг режим на екрана. Например, ако играете в режим на цял екран, опитайте да играете в прозоречен режим без граници или дори просто прозорец. Изглежда, че подобна стъпка може да помогне на някои потребители.

Черен екран в Tekken 7

Доста често срещан проблем във всички игри на PC платформа. Единственото, което може да се препоръча, е да се провери целостта на файловете за игри и да се актуализират драйверите за видеокартата. Най-често черен екран в игрите се появява именно заради остарели драйвери.

Екранът за персонализиране на символи постоянно се върти в Tekken 7

За да разрешите този проблем, отидете на Диспечер на устройства и деактивирайте HID-съвместимите игрални устройства, които са разположени в секцията HID Devices (Устройства за човешки интерфейс) .

Грешка при повредено запазване за онлайн режим в Tekken 7

Ако получите това съобщение, просто кликнете върху потвърждението. Изглежда, че това съобщение понякога може да се прояви с чиста случайност. Ако не, значи нещо наистина се е случило с вашето спасяване, но тогава не можете да направите нищо по въпроса.

Интересни Статии