Как да коригираме грешки, сривове, проблеми със старта и изпълнението на играта Anno 2205

Наскоро в магазина на Steam се състоя официалното издание на играта Anno 2205. В момента забелязваме голям брой съобщения от потребителите за грешки, сривове, проблеми с стартирането и качеството на играта Anno 2205. Най-често срещаните оплаквания на геймърите казват, че те са срещнали с различни видове сривове на играта при стартиране, сривове по време на преминаването, с пълен провал при стартиране, както и с проблеми с производителността на играта, които водят до замръзване и изоставане на картината. По-долу сме събрали най-популярните проблеми на играта Anno 2205, тяхното подробно описание и инструкции, които ще ви помогнат да премахнете някои грешки в играта Anno 2205.

Заминавания Anno 2205

Много потребители съобщават, че играта се срива както по време на процеса на игра, така и по време на стартирането.

„Досега не успях да пускам Anno 2205. Моят компютър има доста прилична конфигурация и играя на Witcher 3 при максимални графични настройки без никакви проблеми. Но в същото време Anno 2205 се затваря веднага след като завърша избора на острова и нивото на трудност. "

"Steam спешно прекратява секунда, след като започна да изтеглям файловете Anno 2205. Очевидно това е пряко свързано с процеса на изтегляне на тази конкретна игра, тъй като използвам приложението, често други игри са изтегляни и инсталирани без оплаквания. За тестване използвах както бета версията на клиента, така и стабилната версия на Steam, но и двамата се държат по един и същи начин, предотвратявайки изтеглянето на Anno 2205. “

За да елиминирате подобни проблеми, трябва да прекъснете насилствено изтеглянето на файлове, ако в момента тече, и да изтриете всички файлове, които откриете по пътя steam \ depotcache и steam \ steamapps \ downloading. След това рестартирайте клиента Steam и започнете изтеглянето отново. Тази процедура ще ви помогне да се отървете от проблемите.

„Играта се срива след старта от Uplay. Всичко, което виждам след старта, е черен екран с бяла рамка. Използвам най-новите драйвери на Nvidia, но все още не мога да започна. "

Anno 2205 не започва

Някои потребители съобщават, че играта е инсталирана правилно, но просто отказва да започне. След натискане на бутона Възпроизвеждане или нищо не се случва изобщо, или прозорецът се отваря и веднага се затваря автоматично.

„Виждам как прозорецът бързо се отваря, но след това той автоматично се затваря и нищо друго не се случва. В този случай играта се показва в списъка на протичащите процеси. Как да го поправим? “

„Играта влиза в Uplay, отваря се прозорец, но след това веднага се затваря. Някой има ли информация как да поправи това? ”

Проблеми с ефективността в Anno 2205

Често има оплаквания от замръзване на играта, изоставания и замръзвания на картината при преминаване на Anno 2205.

„След като създадох корпорацията, избрах острова и нивото на трудност, играта започва да стартира и виждам лентата за напредък. След като изтеглянето завърши, играта играе само звук, чувам музика, но изображението е напълно статично и не реагира на кликвания, движения на курсора и т.н. Може ли някой да ми каже какъв е проблемът? "

И ето решение, което ще намали честотата на кадрите и ще стартира играта в нормален режим:

„Когато започнах играта (без значение по какъв начин - от Steam или от Uplay), честотата на кадрите очевидно остави много да се желае. След като проверих графичните настройки, забелязах, че въпреки наличието на дискретна графична карта GeForce GTX 970M, играта използва интегриран графичен процесор след старта. Отваряйки NVIDIA контролния панел, ръчно посочих в настройките, че играта Anno 2205 трябва да използва графична карта GeForce. "Сега играта произвежда 38 до 43 кадъра в секунда и демонстрира отлична производителност и качество на изображението."

Интересни Статии