Как да коригираме грешки, сривове, нисък FPS, проблеми с мултиплейъра и черен екран в Farming Simulator 17?

Farming Simulator е една от най-успешните симулационни игри до момента. Игрите от този жанр ви позволяват да опитате неща като земеделие, строеж, шофиране на влак и дори да опитате себе си като коза или камък. Линията на игри Farming Simulator беше пусната за първи път през 2013 г. На 25 октомври 2016 г. Farming Simulator 17 беше пуснат и той получи доста добри оценки от игралната общност.

В този симулатор обаче все още има различни проблеми: грешки, сривове, нисък FPS, проблеми с мултиплейъра, черен екран и т.н. В тази статия сме съставили списък на различни проблеми и решения за тях. Преди да започнем да разглеждаме този списък, нека да разгледаме системните изисквания за играта.

Минимални системни изисквания

  • ОС: Windows 7, Windows 8, Windows 10
  • Процесор: 2, 0 GHz Intel или AMD еквивалент
  • RAM: 2 GB RAM
  • Видеокарта: Nvidia Geforce GTS 450, AMD Radeon HD 6770 (1GB)
  • Мрежа: широколентова интернет връзка
  • Дисково пространство: 6 GB

Както можете да видите, системните изисквания за този симулатор са доста скромни. Така че вашият компютър най-вероятно ще започне такова забавление. Сега да преминем директно към проблемите.

Поправете проблеми за фермерския симулатор 17

Не мога да се присъединя към мултиплейъра в Farming Simulator 17

Уверете се, че вашата интернет връзка е стабилна. Понякога може да възникне проблем поради проблеми на сървъра за игри. Изчакайте няколко минути и опитайте да се свържете отново.

Катастрофа при изстрелване Farming Simulator 17

Първото нещо, което трябва да направите, е да определите източника на проблема. Понякога заминаването се извършва придружено от всякакви кутии за съобщения. Най-често подобни проблеми могат да бъдат решени чрез просто актуализиране на драйверите.

Не мога да променя езика в Farming Simulator 17

За да промените езика, изпълнете следните стъпки:

  • Стартирайте Steam и отидете в библиотеката.
  • Щракнете с десния бутон върху Farming Simulator 17 и изберете Properties.
  • Изберете раздела Език и щракнете върху този, който ви е необходим.

Нисък FPS / изостава при игра на Farming Simulator 17

Първо трябва да се уверите, че вашата видеокарта може да работи с този симулатор. Изискванията към системата не са високи, но все пак е възможно да сте собственик на доста стар модел. Ако обаче това не е проблем, тогава можете да опитате да намалите различни настройки в контролния панел на Nvidia или в AMD Catalyst.

Черен екран в селскостопански симулатор 17

Актуализирайте драйверите си за вашата графична карта, DirectX и Visual C ++. Ако това не отстрани проблема, тогава за съжаление ще трябва да изчакате официалната актуализация от разработчиците.

Интересни Статии