Как да коригираме грешки, сривове, нисък FPS и други проблеми в The Evil Within 2?

The Evil Within 2 все пак успя да стигне до излизането си, като играчите и критиците го даряват с доста добри оценки и отзиви. Въпреки това, много играчи на компютъра срещнаха грешки и проблеми, например сривове, липса на dll файлове и други. Ще анализираме тези проблеми с The Evil Within 2 в тази статия, която е посветена на тяхното решение.

The Evil Within 2 е продължение на сравнително топло приетия проект The Evil Within, който беше пуснат през 2014 г. Играта е разработена на Stem Engine, който по същество е силно модифицирана версия на id Tech. Играта има подобрена производителност, ако я сравните с първата част, но разбира се, не беше без проблеми, както свидетелства тази статия.

Решение за проблеми с The Evil Within 2

По традиция в статия от този тип ние предоставяме системни изисквания за играта. The Evil Within 2 е доста взискателна видео игра. Затова горещо препоръчваме да се уверите, че вашият компютър може да го работи поне при минимални настройки.

Системните изисквания на Evil Within 2

Минимални системни изисквания

  • ОС: Windows 7 / 8.1 / 10 (64-битов)
  • Процесор: Intel Core i5-2400 / AMD FX-8320 или по-нова
  • RAM: 8 GB RAM
  • Видеокарта: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD 7970 3GB или по-нова
  • Дисково пространство: 40 GB

Препоръчителни системни изисквания

  • ОС: Windows 7 / 8.1 / 10 (64-битов)
  • Процесор: Intel Core i7-4770 / AMD Ryzen 5 1600X или по-нова
  • RAM: 16 GB RAM
  • Видеокарта: NVIDIA GTX 1060 6GB / AMD RX 480 8GB или по-нова
  • Дисково пространство: 40 GB

Както можете да видите, минималните изисквания за The Evil Within 2 са още по-малко пестеливи, но препоръчителните изискват от потребителите да използват сравнително висок клас компютър. Е, ние разбрахме изискванията, така че нека да преминем към основната част на статията - решаване на грешки, сривове и други проблеми с The Evil Within 2.

The Evil Within 2 - контролерът не работи

Много играчи се оплакват, че контролерът просто отказва да работи в тяхната игра, независимо дали от Xbox One или PS4. Решението обаче е доста просто. Всичко, което трябва да направите, е да свържете контролера, преди да стартирате The Evil Within 2. По този начин контролерът ще бъде видим успешно в играта.

Ако обаче този съвет не ви е помогнал, тогава може би се опитвате да влезете в играта чрез режим Big Picture. Факт е, че този режим в Steam клиента често може да създаде някакви проблеми с игрите. Някои играчи съобщават, че той може по някакъв начин да пречи на настройките на вашия контролер, като по този начин му пречи да се показва в играта.

The Evil Within 2 - G-синхронизирането не работи

Някои играчи се сблъскаха с проблем, който е режимът на празен G-синхронизация. Въпреки че тази функционалност трябва да работи безупречно, всички можете да направите нещо, за да опитате да разрешите проблема.

Отидете на контролния панел на Nvidia. След това отидете в секцията „Управление на 3D настройките“ и изберете раздела „Настройки на софтуера“. Намерете The Evil Within 2 в списъка с програми на вашия компютър и го изберете. Активирайте G-синхронизацията в нейните настройки както за режим на цял екран, така и за прозорец. Ако стартирате играта в прозоречен режим, това може да причини проблеми с G-синхронизацията да не работи правилно.

Злото в рамките на 2 - Бавно изпълнение / FPS / Jerks

Изглежда, че лошите показатели в съвременните игри се превърнаха в истинска катастрофа за всички PC плейъри през последните години. Има някои изключения, но има много, много малко от тях. Играчите в The Evil Within 2 също се сблъскаха с проблеми с лоша производителност, шутове и нисък FPS.

Първо, може да имате слаба производителност поради факта, че препоръчителните системни изисквания определят конфигурация на компютър, който е проектиран за стабилни 30 кадъра в секунда. Да, това са нещата. Ако искате The Evil Within 2 да работи по-бързо от 30 FPS, тогава ви е необходима система, която да надвишава препоръчителните изисквания.

Второ, можете също да опитате да актуализирате драйверите си за видеокарти, които са специално оптимизирани за The Evil Within 2. Много важно е да инсталирате най-новите драйвери за графичния ускорител по време на пускането на големи проекти - това ще ви помогне да се отървете от много технически проблеми.

The Evil Within 2 - аудио извън синхронизиране по време на cutcenes

Това е друг проблем, който е доста често срещан сред играчите в The Evil Within 2 на PC. Тя обаче се решава невероятно просто и най-важното бързо. Щракнете с десния бутон върху иконата на високоговорителите в лентата на задачите за старт и изберете „Устройства за възпроизвеждане“.

Сега намерете вашето звуково устройство и щракнете двукратно върху него с левия бутон на мишката. Отидете в раздела "Разширени". Кликнете върху падащото меню за формат и изберете формата „24-битов 96000 Hz (Студио запис)“. Запазете промените и стартирайте The Evil Within 2. Проблемът със звука извън синхронизация трябва да бъде напълно отстранен.

Злото в рамките на 2 - не се зарежда / зарежда окачен

Малък брой потребители се оплакват от този проблем. За някои играта не се зарежда на Steam, докато за други е останала в определен процент от изтеглянето. За да се опитате да разрешите този проблем, първо трябва да се уверите, че имате всичко в ред с интернет връзката.

Както можете да видите, The Evil Within 2 заема около 40 гигабайта на твърдия диск. Препоръчваме ви да освободите 60 гигабайта за тази игра, така че тя също да има достатъчно място за разархивиране на файлове по време на инсталирането. Така да се каже, проста предпазна мярка.

Ако това не реши проблема с изтеглянето, опитайте се да изтриете напълно играта на диска и да започнете да я инсталирате на друг диск, след това преместете тези файлове на стария диск и продължете инсталацията вече на него. Можете също да опитате да промените региона за изтегляне в настройките на Steam.

Злото в рамките на 2 - липсващи .dll файлове

Може би липсващите .dll файлове са друг невероятно често срещан проблем за потребителите на компютър. Този проблем може да възникне поради факта, че пакетът с най-новите Visual C ++ библиотеки не е инсталиран на вашия компютър.

Просто инсталирайте Microsoft Visual C ++ 2015 Update 3, който автоматично ще инсталира липсващите файлове на този софтуер. Ако проблемът все още съществува, можете също да опитате да инсталирате DirectX от папката Redist в папката Evil Within 2 и да инсталирате всички чакащи актуализации за вашата операционна система.

Злото в рамките на 2 - дълги изтегляния

Дългите изтегляния в The Evil Within 2 страдат доста малък процент от играчите, но проблемът е проблемът. Дългите изтегляния в играта се решават доста просто, като се използват два метода: прекратяване на всички процеси в системата, които използват HDD дискове, и преход към SSD.

Първият метод може да се извърши с помощта на диспечера на задачите: отворете го, намерете процесите, които зареждат вашия HDD най-много и ги завършете. Вторият метод е по-сложен, тъй като трябва да закупите SSD, но ако наистина искате да ускорите изтеглянията в The Evil Within 2, тогава това е най-добрият вариант.

Интересни Статии