Как да коригираме грешки, сривове и замръзвания в Mirror's Edge Catalyst?

Изминаха седем години от излизането на оригиналния Mirror's Edge. Всички с нетърпение очакваха продължаването на тази прекрасна игра и все още чакаха. Дори ако обърнете внимание на факта, че Mirror's Edge Catalyst има доста средни оценки, трябва да го играете. Особено ако сте харесали първата част. Играта обаче има някои малки технически проблеми.

Решения за сривове, грешки и грешки в Mirror's Edge Catalyst

№1 игра катастрофи

Първо, уверете се, че имате инсталирани най-новите драйвери за вашата видеокарта. Включени програми като FRAPS или MSI Afterburner могат да причинят сривове. Опитайте да ги затворите, преди да стартирате играта и надстройте вашия DirectX .

№ 2 Несинхронизирани куццини

Това е един от най-често срещаните проблеми в играта на всички платформи. DICE вече трябваше да пусне пластир, за да реши този проблем. Затова се уверете, че имате инсталирана най-новата версия на играта.

# 3 Грешка D_ERR_ORIGIN_STARTUP_FAILED

Друг доста често срещан проблем. Това се случва, когато преинсталирате Origin на компютър. За да разрешите тази „проблем“, премахнете всички клиенти на Origin от компютъра и го инсталирайте отново.

№ 4 Черен екран

Първо, уверете се, че вашата резолюция на екрана съвпада с резолюцията в играта. Второ, проверете дали вашият HDMI кабел е надеждно свързан. Освен това можете да активирате играта в режим Windowed .

№ 5 Ниска скорост на кадъра

Въпреки че играта поддържа SLI / Crossfire режими, много играчи съобщават за лоша производителност на играта с тези настройки. Затова се препоръчва да деактивирате SLI / Crossfire и да опитате отново.

№ 6 изтичане на паметта

Първо трябва да знаете, че играта изисква 16 Gb RAM за удобна работа. Ако е по-малко, тогава можете да срещнете фризове в Mirror's Edge Catalyst.

За да коригирате това, отидете по този начин: Моят компютър -> Свойства -> Разширени системни настройки -> Разширени -> Настройки за елемент Ефективност -> Разширени -> щракнете върху бутона за редактиране във Виртуална памет

След като стигнете до там, задайте файла на страницата за секцията „ C“ да бъде по-голяма от 5 Gb . След това действие рестартирайте играта.

№ 7 Микрофризове

Ако получите случайни FPS сривове, тогава трябва да поставите висок приоритет за Mirror's Edge Catalyst в диспечера на задачите . Можете също да опитате да промените качеството на текстурите.

Интересни Статии