Как да коригираме грешки, сривове, грешки, контроли и други проблеми в Dirt 4?

През дългите години на живота, серията състезателни игри на Dirt Codemaster успя да събере невероятно огромна база от фенове около нея. И точно онзи ден, следващата част от този франчайз, Dirt 4, излезе за всички любители на шофирането на волана на автомобила. Той има същите отличителни характеристики на серията като предишните игри, но само този път Codemasters има малък, да речем, доста слаб проект,

Ако погледнете например отзивите за Steam, ще видите, че играчите са по-склонни да се оплакват от странното управление и графичното представяне на играта. Като цяло Codemasters се оказа доста посредствен проект. Но те получиха техническата страна на Dirt 4, повечето от които бяха направени на правилното ниво.

PC игри обаче по някакъв начин ще съдържат някакви проблеми - с изключение на някои редки изключения. Мръсотията 4 не е включена в тези изключения и играчите все още имат какво да се оплачат. Например, някои играчи не могат да влязат в услугата Racenet, играта може да се срине на нива с дъжд, проблеми с управлението и други проблеми, които сега ще разгледаме.

Преди да се справите с тях, препоръчваме ви първо да разгледате системните изисквания за Dirt 4. Трябва да кажа, че те са доста демократични и много играчи вероятно ще могат да стартират тази игра на своите компютри.

Минимални системни изисквания

 • ОС: 64-битова версия на Windows 7, Windows 8, Windows 10
 • Процесор: AMD FX или Intel Core i3 Series
 • RAM: 4 GB RAM
 • Видеокарта: AMD HD5570 или NVIDIA GT440 с 1 GB видео памет (изисква карта с поддръжка на DirectX 11)
 • Мрежа: широколентова интернет връзка
 • Дисково пространство: 50 GB
 • Звукова карта: SoundX съвместима звукова карта
 • По избор: Поддържани графични карти: NVIDIA GT 440 или по-добра, GT 530 или по-добра, GT 630 или по-добра, GT 720 или по-добра, серия GTX 900, серия GTX 1000, AMD HD 5570 или по-добра, HD 6570 или по-добра, HD 7570 или по-добра, Серия R7, серия R9, серия RX.

Препоръчителни системни изисквания

 • ОС: 64-битова версия на Windows 7, Windows 8, Windows 10
 • Процесор: Intel Core i5 4690 или AMD FX 8320
 • RAM: 8 GB RAM
 • Видеокарта: NVIDIA GTX 780 или AMD R9 390
 • Мрежа: широколентова интернет връзка
 • Дисково пространство: 50 GB
 • Звукова карта: SoundX съвместима звукова карта
 • По избор: Поддържани графични карти: NVIDIA GT 440 или по-добра, GT 530 или по-добра, GT 630 или по-добра, GT 720 или по-добра, серия GTX 900, серия GTX 1000, AMD HD 5570 или по-добра, HD 6570 или по-добра, HD 7570 или по-добра, Серия R7, серия R9, серия RX.

Както виждате, нямате нужда от най-високото желязо. Ако сте убедени, че вашият компютър е способен да работи с Dirt 4, тогава нека да преминем към решаване на проблеми със самата игра.

Решаване на грешки, сривове, грешки и други проблеми за Dirt 4

Мръсотия 4 не започва

Може да се случи вашето копие на играта в Steam просто да не стартира. Кликнете върху Play и ... нищо не се случва. Първо, просто опитайте да рестартирате клиента Steam, тъй като понякога отказва да стартира каквото и да било.

Второ, ако първият съвет не помогна, тогава Dirt може да е изтеглил с липсващи файлове или те са били повредени в края на изтеглянето. Опитайте се да проверите целостта на игровите файлове в свойствата на Dirt 4.

Трето, опитайте да инсталирате всички необходими библиотеки, за да може играта да работи от папката Redist, която се намира в папката с Dirt 4. Не забравяйте да инсталирате всичко, което ще бъде там.

Dirt 4 се срива на компютър с три монитора

Както посочват много потребители, Dirt 4 има някои проблеми при работа на компютри с три монитора. Тази конфигурация не може да се нарече нормална, но много потребители на компютър имат два и три монитора.

Въпреки това беше намерено решение на този проблем, но вероятно няма да ви хареса. Ще трябва да отидете в Dirt Academy в една игра в играта и след това да се върнете само в режим на три монитора. Не е ясно защо, но именно този начин помогна на много играчи да преодолеят катастрофата. Също така, не забравяйте да имате най-новите драйвери за вашата видеокарта.

Мръсотия 4 не може да се свърже с Racenet

Ако имате проблеми с свързването с Dirt 4 с услугата Racenet, в този случай можете да направите няколко стъпки. Първо проверете дали вашият антивирус или защитна стена блокира връзката в играта. Второ, проверете вашата интернет връзка, тъй като може би проблемът е на ваша страна. Можете също да опитате да рестартирате рутера, ако използвате такъв.

Грешка при запис на диск в Dirt 4

Някои потребители посочват, че при стартиране на Dirt 4 се натъкнаха на грешка при запис на диск. Това е доста често срещан проблем на Steam.

Най-често за този проблем е виновен антивирусът на потребителя, който по някаква причина блокира стартирането на Dirt 4. Можете да опитате да го деактивирате по време на старта на играта. Ако започне нормално, значи сте намерили своя виновник - антивирус.

Също така, някои потребители се съветват да стартират Steam или игра от името на администратора. Възможно е повишаването на нивото на правата да ви помогне да стартирате Dirt 4 нормално.

Грешката "липсва MSVCP100.dll или MSVCR100.dll" в Dirt 4

Ако видяхте грешката „MSVCP100.dll или MSVCR100.dll липсва“ в Dirt 4 на вашия екран, тогава решението е съвсем просто - инсталирайте Microsoft Visual Studio C ++ 2010. Отидете на официалния уебсайт на Microsoft и изтеглете инсталатора, от който се нуждаете. Веднага след като инсталирате необходимите библиотеки, тази грешка трябва да изчезне и можете да стартирате Dirt 4.

Мръсотия 4 се разбива на сцената с дъжд

Огромен брой играчи се оплакаха от това конкретно напускане. Щом видят дъжд в играта, той моментално излита. Ако срещнете такъв проблем, веднага отидете на настройките на Dirt 4 и изключете огледалата в тях. След това играта ще спре да се срива. Всичко, което остава да се направи, е да очаквате корекция от разработчиците.

Проблеми с управлението в мръсотия 4

Ако се опитвате да играете Dirt 4 с помощта на волана, тогава най-вероятно сте се сблъскали с някои проблеми, докато се движите из менюто на играта. Решението е да изключите всички други контролери от вашия компютър, ако има такива. Ако това не помогне, можете да опитате да изключите мишката от компютъра.

Интересни Статии