Как да коригираме грешки, сривове, черен екран и нисък FPS в Titanfall 2?

Издадена през 2013 г., първата част на Titanfall беше доста интересен проект от студиото Respawn . Идеята беше конфронтация между две групи - IMC и милиции. Звучи скучно, но ако добавите към процеса паркур, джетпакове, различни оръжия, тон персонализиране и ... гигантски роботи (!), Картината се променя напълно.

Да не кажа, че проектът имаше невероятен успех, но намери своята публика. И накрая, на 28 октомври 2016 г. излиза втората част за конфронтацията на кожите - Titanfall 2 . Както във всяка току-що пусната игра, и в Titanf 2 има някои проблеми: различни грешки, сривове, черен екран и нисък FPS и т.н.

Преди да започнем да отстраняваме тези „проблеми“, нека се запознаем със системните изисквания за играта. Понякога могат да възникнат проблеми поради липса на производителност на вашия компютър.

Минимални системни изисквания

 • ОС: Windows 7/8 / 8.1 / 10 64-битов
 • Процесор: Intel Core i3-3600t или еквивалент
 • RAM: 8 GB
 • Видеокарта: NVIDIA Geforce GTX 660 2GB, AMD Radeon HD 7850 2GB
 • Твърд диск: 45GB

Препоръчителни системни изисквания

 • ОС: Windows 7/8 / 8.1 / 10 64-битов
 • Процесор: Intel Core i5-6600 или еквивалент
 • RAM: 16 GB
 • Видеокарта: NVIDIA Geforce GTX 1060 6GB, AMD Radeon RX 480 8GB
 • Твърд диск: 45GB

Коригира грешки, сривове, черен екран и нисък FPS в Titanfall 2

Как да премахнете заключването с 30 FPS в Titanfall 2?

Някои потребители на Nvidia карти имат заключване от 30 FPS в играта. За да го премахнете, трябва да отидете до „Контролен панел на Nvidia“ и да включите „Адаптивен вертикален часовник“.

Черен екран в Titanfall 2

Постоянно преди пускането на нова игра (или след нейното пускане) драйверите са специално оптимизирани за работа с нея. Изтеглете най-новите драйвери за вашата карта от официалните уебсайтове на производителите. Можете да използвате следните връзки:

 • //www.nvidia.ru/Download/index.aspx?lang=en - за карти от NVIDIA.
 • //support.amd.com/ru-ru/download - за карти от AMD.

Не мога да намеря сървър за мултиплейър в Titanfall 2

В момента играта наистина има подобен проблем. Тук може да се направи малко. Просто трябва да изчакате официалната лепенка от разработчиците.

Грешки в DLL файлове в Titanfall 2

В случай на различни грешки с DLL файлове при стартиране на играта, най-добрата мярка би била преинсталирането на цялата игра. Като допълнителна мярка можете да актуализирате драйверите за видеокартата, DirectX, Microsoft Visual Studio 2005-2015, .NET Framework .

Нисък FPS в Titanfall 2

 • Отидете на контролния панел на Nvidia.
 • Отидете в раздела „Управление на 3D настройките“.
 • След това в „Глобални настройки“ намерете елемента „Режим на управление на захранването“.
 • Задайте стойността на „Предпочитан режим на максимална производителност“.

Можете също така да дадете на процеса Titanfall 2 висок приоритет в диспечера на задачите.

Как да активирате режим на цял екран в Titanfall 2

Обикновено тази опция присъства в опциите за игра. Можете също да опитате да натиснете Alt + Enter или да зададете разделителната способност на вашия екран в настройките на играта.

Постоянно се хвърля към стартовото меню в края на мрежовия мач в Titanfall 2

За да започнете, просто излезте от играта и влезте отново. Ако това не помогне, рестартирайте цялата си система, но рестартирането на играта трябва да помогне в 80% от случаите.

Грешка 408 се срива или има различни проблеми с мултиплейъра в Titanfall 2

Ако вашият компютър има повече от две мрежови карти, тогава ще трябва да деактивирате една от тях. След като го изключите, всички проблеми с мрежовата част трябва да изчезнат.

Titanfall 2 катастрофира при кацане в титан

Както стана след разследването на този проблем от играчите, можете да го решите, като просто деактивирате Ambient Occlusion и вътрешния интерфейс Origin (или просто Overlay).

Не можете да намерите собствена разделителна способност в Titanfall 2

Ако не сте намерили разделителната способност на вашия монитор в опциите за игра, опитайте да го преведете в прозореца и след това отново в цял екран.

Титанпад 2 лежи

В момента това е, така да се каже, "гореща торта" за играчите. Изчакайте известно време, докато притокът на хора на сървърите отшуми. Или можете да опитате да влезете в играта по различно време на деня. Например, в ранната сутрин или късна нощ обикновено малък брой хора живеят на сървърите.

Не мога да започна Titanfall 2

Ако играта просто не показва признаци на живот, тогава въпросът е най-вероятно във вашия компютър. И за да бъдем по-точни, най-вероятно е във вашата операционна система. Освен това можете да инсталирате някаква друга версия на Windows и да видите дали играта може да започне сега. Или можете да извършите възстановяване на системата.

Има толкова редки случаи, че една игра може да не започне поради несъвместимост на някои хардуерни компоненти. В този случай ще помогне само смяната на желязото.

Огромен пинг при игра на Titanfall 2

Виновниците в тази ситуация могат да бъдат вашата действителна интернет връзка или проблеми с работата на сървърите за игри. В първия случай трябва да пренастроите мрежовата си връзка. Във второто не можете да направите нищо. Просто бъдете търпеливи и отидете до сървъра, от който се нуждаете малко по-късно.

Интересни Статии