Как да коригираме грешки, бъгове, замръзвания в играта Планетно унищожение: TITANS

Планетарно унищожение: TITANS е актуализирана версия на популярната стратегия в реално време от Uber Entertainment. Това е игра с напълно уникален геймплей, в който трябва да се биете с противници с помощта на гигантски бойни превозни средства. Въпреки факта, че играта Planetary Annihilation: TITANS стана доста популярна напоследък, много потребители все още изпитват различни проблеми и бъгове по време на преминаването. Ако вече сте готови да откажете да участвате в тази игра поради проблеми и грешки, може би трябва да прочетете тази инструкция и да се опитате да елиминирате редица грешки в играта въз основа на опита на други геймъри, които сме събрали на едно място за ваше удобство.

Как да коригираме грешки, бъгове, замръзвания, режим на цял екран и проблеми с процеса на PA.exe в играта Планетно унищожение: TITANS

Процесът на PA.exe спря да функционира

Това е един от онези критични проблеми, които пораждат пламенни фенове на тази компютърна игра. Най-често това се случва в случаите, когато драйверите на вашия компютър не са актуализирани до най-новата версия. За да коригирате тази гадна грешка, трябва да стартирате файла dxdiag.exe, който ще провери колко дълго са актуализирани драйверите. Ако тези дати са достатъчно стари, проверете за по-нови версии и ъпгрейд, за да продължите да играете без никакви грешки.

Процесът PA.exe доста често спешно излиза

Ако се наблюдава подобен проблем, тогава е най-добре да използвате специална версия на файла PA.exe, която може да работи офлайн. Посетете //store.uberent.com/download/pa и изтеглете файла за офлайн работа на този процес. След като го инсталирате, проблемът с изключването ще бъде отстранен.

Не виждам нищо от тъмната страна на планетата

Тези, които срещнаха такъв проблем по време на преминаването на играта, съобщават, че решението на проблема се крие в настройките на вашия монитор или видеокарта. За да коригирате тази грешка, трябва да намерите и деактивирате технологията Ambient Occlusion. Обикновено той се намира в настройките на монитора, но за NVIDIA продуктите може да се регулира от собствената конзола на видеокартата.

Не може да се свърже със Steam

Опитайте се да започнете, като просто рестартирате клиента Steam. Ако проблемът продължава, следвайте връзката на страницата Steam и се уверете, че акаунтът ви е активиран и сте в профила си. Ако не, тогава трябва да въведете вашето потребителско име и парола на страницата Steam, така че клиентът отново да може свободно да се свърже със системата.

Планетарното унищожение спира да работи и се срива, докато се опитва да унищожи сателит или луна

Първо, уверете се, че използвате най-новите драйвери на вашия компютър. Ако отново срещнете тази грешка в играта, веднага щом забележите най-малкото забавяне и замръзване, натиснете клавиша F5 на клавиатурата. Това ще помогне за предотвратяване на сривове и замръзване.

Съобщения за грешки при свързване към Интернет

Най-честата причина за този проблем е антивирусът, инсталиран на вашия компютър. За да се отървете от грешките и безпроблемно да се свържете с мрежата, добавете играта в списъка за изключване (или белия списък) на вашия антивирус или се опитайте да я деактивирате напълно за продължителността на играта.

Провеждането на игра отнема доста време

Подобна бавност при стартиране често се свързва с липсата на достатъчно оптимизация. Ако използвате NVIDIA графична карта, отворете нейния собствен контролен панел и активирайте опцията Threaded Optimization в настройките. Ако това не ускори стартирането, опитайте да деактивирате функцията на общността Steam специално за тази игра в настройките на библиотеката на Steam.

Не може да се активира режим на цял екран

Ако предавате играта на Mac, тогава възможността за отваряне в цял екран там просто не е предвидена. Ако възникнат такива трудности на компютър, базиран на Windows, уверете се, че Windows Aero е зададен към системата.

Дневници и изкривяване на екрана

Най-вероятно, когато играта работи, на компютъра ви липсва RAM. За да се отървете от подобни проблеми при преминаване, намалете качеството на изображението в настройките на играта.

Планетарно унищожение за стартиране: Титан не се отваря

Инсталирайте преразпределимия пакет Visual C ++ 2012 на вашия компютър. Можете да го изтеглите на официалния уебсайт на Microsoft. Това ще отстрани проблема със стартирането на играта.

Интересни Статии