Как да коригираме грешки, бъгове, проблеми с ниска честота на кадрите, автентификация, връзка със сървър, цели, управление и разформироване в играта Dirty Bomb

Играта Dirty Bomb все още е в бета тестване и, както при много други игри, потребителите идентифицират някои проблеми с играта. Ето списък на 10-те най-известни проблеми на играта Мръсна бомба, с решения за отстраняване на тези проблеми.

Играта не започва

Ако срещнете проблем със стартирането на играта, може да се наложи да проверите файловете на играта или да изтеглите играта отново. Ако играта все още не се стартира, проверете настройките за защита за всичко, което може да попречи на проверката на SSL сертификат.

Играта е ужасно бавна

Ако сте изправени пред невероятно ниска честота на кадрите, опитайте да промените настройките на видеото си на минимално възможна опция. Това може да помогне за увеличаване на темпото на играта.

Аз съм забранен / блокиран

Администрацията на Dirty Bomb блокира играчи, които според тях не играят според правилата. Някои от причините, поради които може да възникне блокиране на акаунти, включват: използването на мами, инжектори, пясъчници, ограничители, макроси, автокликери и други хакерски хакове.

Имам проблеми с удостоверяването

Ако получите грешки при удостоверяване, трябва да сте наясно, че те могат да се появят поради проблеми с проверката на SSL сертификатите във вашата система. Проверете настройките на защитната си стена и настройките за сигурност. Някои настройки може да са неправилно форматирани там, което може просто да попречи на проверката.

Не мога да се свържа със сървъра за игри

Ако не можете да се свържете със сървъра за игри или имате проблеми с изтеглянето на играта, трябва да знаете, че подобни проблеми могат да възникнат от твърде много играчи на сървъра за игри, според услугата за поддръжка на Dirty Bomb. За съжаление, в този момент няма вариант за решаване на такъв проблем, защото всичко зависи само от броя на свободните места на сървъра, така че, като пример, можете да опитате да стартирате играта малко по-късно.

Играта се срива на работния плот

Друг добре известен въпрос за играта Dirty Bomb, е постоянните сривове на работния плот по време на изтеглянето на мача. Ако попаднете на този проблем, тогава според съобщението за поддръжка на Dirty Bomb просто трябва да изтриете следния файл: [My Documents], My Games, UnrealEngine3, ShooterGame, Config, ShooterEngine.ini.

Получавам грешка, когато щракна върху бутона „Цел“

Ако получите тази грешка, тя вероятно се дължи на факта, че сървърът за игри работи с пълен капацитет. Когато видите тази грешка, просто натиснете отново бутона „Цели“ и най-вероятно този път всичко ще се получи без проблеми.

Имам проблеми с играта на джойстика / контролера

Мръсната бомба не е предназначена да контролира контролер. Играта имаше основна поддръжка на контролера на етапа на тестване, но, според разработчиците, там не продължи дълго. Така че, ако обичате да играете Dirty Bomb, ще трябва да се опитате да я „седлите“ без контролер, за да избегнете проблемите, които сте имали преди.

Екипът веднага се разпуска след мача

Играта осигурява автоматично разпускане на отбора в края на мача. В момента опции за деактивиране на тази функция не съществуват, но в съответствие с официалните изявления, разработчиците на играта вече се занимават с този проблем.

Ще бъда ли блокиран за повторно свързване на горещи клавиши и използване на макроси?

Dirty Bomb има функция за преназначаване на бързи клавиши, но това не означава да използвате макроси.

Като цяло тук са 10-те най-често срещани въпроса за играта Dirty Bomb и 10 варианта за решаването им. Надявам се съветите ми да ви бъдат полезни. Ако срещнете някои други проблеми в играта, моля не се колебайте да ги споделите в коментарите.

Интересни Статии