Как да коригираме грешката "Грешка 2741 не е успешна" в Гарена

Играта в локална мрежа във Warcraft III има огромен брой предимства, особено за тези, които нямат официална версия на играта, но днес ще разгледаме малко по-различна тема: грешката „Грешка 2741 връзка не е успешна“, когато влизате в Гарена, за да играете Warcraft III.

Решение за грешка Грешка 2741 Връзката не е успешна

Грешката „Грешка 2741 не е успешна“ се появява в момента, в който въвеждаме лични данни, след което има безкрайно изтегляне с договорено съобщение. Точната причина за тази грешка е използването на грешен клиент на Garena.

В онези дни един клиент на тази програма беше използван, но днес за игра на третата част на Warcraft - или всяка друга игра - ще трябва да изтеглите Garena LAN клиента на вашия компютър. Именно там отново ще трябва да въведете лични данни, след което ще можете да играете нормално в локалната мрежа.

Ако срещнете редица проблеми дори и след инсталирането на Garena LAN, препоръчваме ви да направите следното:

  • уверете се, че имате инсталирана версия 1.26a за игра;
  • деактивирайте антивирусна и защитна стена на Windows;
  • ако използвате друга програма за създаване на локални мрежи, например Hamachi, след това я деактивирайте, преди да използвате Garena;
  • ако използвате VPN услуги - опитайте без тях.

Обикновено едно от горните помага на потребителите да се справят с грешката „Грешка 2741 не е успешна“ при игра на Warcraft III в локална мрежа чрез Garena.

Интересни Статии