Как да коригираме CE-34788-0 грешка на PS4?

Грешка CE-34788-0 на PS4 е доста често срещан проблем за собствениците на тази конзола от Sony и в тази статия ще се опитаме да разберем какво представлява тази грешка и как да се отървем от нея. Веднага трябва да кажа, че самият проблем е изключително незначителен и може да се реши много просто, така че не е нужно да отделяте огромно време за него.

И така, грешката CE-34788-0 на PS4 възниква в момента, в който потребителят се опита да актуализира версията на фърмуера, използвайки USB съхранение, на което е записан новият фърмуер, изтеглен от официалния уебсайт на Sony. Проблемът е версията на фърмуера, който се опитвате да използвате за актуализиране на вашия PS4.

Грешка CE-34788-0 на PS4: Решение

Сега ще ви кажем каква е причината за грешката CE-34788-0 на PS4 и със сигурност ще се изненадате от това. Наистина изтеглете грешната версия на фърмуера, необходима за актуализацията на USB хранилището.

Върнете се на официалния уебсайт на Sony, в секцията за изтегляне на софтуер за PS4 и запомнете добре каква връзка сте използвали, когато изтегляте PS4UPDATE.PUP файла (фърмуера). Работата е там, че за всеки случай на актуализация на PS4 има две специфични версии на фърмуера. Каква е разликата между тях?

Една версия се използва за актуализиране на PS4 със старата версия на фърмуера, инсталирана на него. Втората версия се използва от онези потребители, които са инсталирали нов твърд диск в PS4 и се нуждаят от пълна инсталация на системния софтуер на PS4. Грешка CE-34788-0 на PS4 може да се появи, ако изтеглите грешна версия на фърмуера за себе си.

Така че, ако сте потребител, който просто иска да актуализира конзолата си на оригиналния HDD, използвайте големия син бутон в самия край на страницата. Ако искате да инсталирате новата версия на фърмуера на PS4 конзолата със заменения твърд диск, използвайте фърмуера от секцията за новата инсталация на системния софтуер, разположен в самата дъно на страницата (теглото на този фърмуер ще бъде приблизително 900 мегабайта).

След като направите всичко правилно, грешката CE-34788-0 на PS4 няма да ви притеснява повече.

Интересни Статии