Как да коригираме BLZ51903003 грешка в World of Warcraft?

Има случаи, в които потребителите на играта World of Warcraft не могат да влязат в акаунта си, докато получават грешката „ Възникна грешка. Моля, опитайте отново по-късно. (BLZ51903003) . " В тази статия ще говорим за възможни методи за коригиране на грешката.

Кодът за грешка BLZ51903003 е свързан директно със сървърите на играта World of Warcraft. Има няколко метода, които ще ви позволят да заобиколите тази грешка.

Метод 1: Нулиране на сървър на имена на домейни (DNS)

При този метод трябва сами да нулирате DNS; отнема няколко секунди и след това можете да влезете в акаунта си без никакви проблеми.

Това е възможно само ако има проблем с DNS. Така че нека да видим как да изчистите DNS с помощта на командния ред.

  1. Отворете прозореца на командния ред (CMD) като администратор. За да направите това, щракнете с десния бутон върху бутона " Старт" и изберете " Команден ред (Администратор) ". Освен това можете да въведете „CMD“ в търсенето и да щракнете с десния бутон върху приложението на командния ред, като изберете „Изпълни като администратор“.
  2. След стартиране на командния ред въведете „ ipconfig / flushdns“ в конзолата и натиснете Enter.
  3. Сега затворете прозореца на командния ред и опитайте да въведете играта отново. Този път не трябва да имате проблеми с влизането.

Метод 2: Създайте нов акаунт

Ако метод 1 не отстрани проблема, можете да опитате този метод. При този метод ще трябва да създадете нов безплатен акаунт. Много потребители са пробвали този метод и са успели да отстранят този проблем. Това е непостоянно решение за грешка. Можете да го опитате и да го видите сами, независимо дали работи или не.

Интересни Статии