Как да коригирам Steam Error 80?

Сега ще разгледаме още една грешка в Steam, която е може би една от най-лесните за разрешаване. И така, вие опитате за пореден път да стартирате някаква игра от вашата библиотека на Steam, но вместо съобщение за нейното стартиране, получихте следния разочароващ текст:

Steam не можа да започне играта, код за грешка (80)

Няма да повярвате, но този проблем се решава под формата на грешка 80 в Steam е невероятно прост.

Как да коригирам Steam Error 80?

Следните методи са най-изгодно да се извършват един след друг за най-добър ефект. Освен това, когато ги видите, ще разберете, че това е най-логичното решение.

Проверка на целостта на файловете на играта

Ако на Steam възникне грешка 80, първото нещо, което трябва да направите, е да проверите целостта на файловете на играта. За целта направете следното:

  • Отворете вашата библиотека на Steam.
  • Намерете в библиотеката играта, с която сте срещнали грешка 80 в Steam .
  • Щракнете с десния бутон върху него и изберете „Свойства“ .
  • След това отидете на „Локални файлове“ .
  • Кликнете върху „Проверка на целостта на файла на играта“ .

В края на процеса на проверка на играта трябва да ви бъде предоставено обобщение на файлове, които не са преминали проверката и ще бъдат изтеглени повторно. След като всичко е заредено, опитайте да стартирате играта, която ви трябва отново, и проверете дали има грешка 80 в Steam .

Рестартиране на паровия клиент

Следващият метод за справяне с грешка 80 на Steam е просто рестартиране на Steam клиента. Да, това е толкова просто. Рестартирайте вашия Steam и проблемът ще трябва да се реши сам.

Рестартиране на компютъра

Ако рестартирането на Steam не ви е помогнало, което е много странно, тогава рестартирането на вашата система със сигурност трябва да разреши ситуацията. Опитайте да рестартирате компютъра и проблемът трябва да изчезне.

Интересни Статии