Как да коригирам грешка в Интернет 154140712 в PUBG Mobile?

Грешка в Интернет грешка 154140712 е най-често срещаният проблем в момента в играта PUBG Mobile. Ако се интересувате от играчки, тогава вероятно знаете, че PUBG е изключително популярен проект както на компютър, така и на конзоли. PUBG Mobile обаче придоби значителна популярност и при смартфони, работещи под Android и iOS.

И така, грешката в Интернет грешка 154140712 в PUBG Mobile може да се види веднага след стартиране на играта на смартфона. В допълнение към кода за грешка, в съобщението можете да видите следната информация:

Интернет грешка. Моля, проверете мрежата си и опитайте отново. Код на грешката: 154140712 (натиснете Отказ, за ​​да излезете от играта)

Веднага трябва да посочите, че този проблем по никакъв начин не е свързан с настройките на приложението или хардуера на смартфона. Всъщност Интернет грешка 154140712 е мрежова грешка, която възниква, защото приложението не може да се свърже с официалните сървъри на PUBG Mobile.

И това се случва по една проста причина - регионално ограничение. За щастие можете лесно да се отървете от тази грешка, независимо от коя операционна система работи вашето устройство.

Метод за разрешаване на грешка в Интернет 154140712 грешка в PUBG Mobile

  • Инсталирайте приложението на която и да е VPN услуга на вашия смартфон. Можете да намерите куп всякакви безплатни VPN приложения в официалния магазин на вашата ОС, например, Google Market или App Store.
  • Свържете се с VPN сървъра, изтеглен на вашия смартфон. Можете също да се задълбочите в настройките на приложението, за да изберете региона, от който се нуждаете.
  • Отворете PUBG Mobile и проверете дали грешката е отстранена.

По правило по този начин много играчи в PUBG Mobile се отърват от грешката в Интернет 154140712. Въпреки това, ако сте стартирали играта, но грешката все още се появява - върнете се към настройките на VPN приложението и променете сървърния регион или дори настройте различен VPN.

Интересни Статии