Как да коригирам d3dx9_43.dll, d3dx9_42.dll грешка ...?

Грешка d3dx9_43 може да възникне, ако нещо се случи с библиотеката на грешката, посочена в съобщението. Съобщението за грешка гласи:

Програмата не може да бъде стартирана, тъй като d3dx9_43.dll липсва на компютъра (независимо какъв номер d3dx9 е посочен в грешката). Опитайте да преинсталирате програмата.

И така, какви са причините за това? Всъщност няма толкова много от тях. Може би библиотеката да не е била регистрирана, повредена или напълно отсъства. Нека да разберем как да отстраним тази неприятност.

Решение за d3dx9_43.dll грешка

Метод №1

Едно от най-очевидните решения би било просто да вземете и инсталирате библиотечния пакет DirectX . Това най-вероятно ще реши проблема ви веднага. Можете да изтеглите DirectX директно от официалния уебсайт на Microsoft.

Метод №2

Следващото, не най-удобното решение ще бъде да изтеглите лично липсващата библиотека. След това го пуснете в главната папка на вашата система: C: \ Windows \ System32 \ или C: \ Windows \ SysWOW64 \ . След това трябва да регистрирате този файл. За да направите това, натиснете Win + R и въведете regsvr32.exe C: \ Windows \ System32 \ d3dx9_43.dll или C: \ Windows \ SysWOW64 \ d3dx9_43.dll в прозореца, който се отваря

Интересни Статии