Как да коригира RPC S-7 AEC-0 грешка в Google Store?

Проблемът под формата на грешка RPC S-7 AEC-0 може да възникне при инсталиране на всяка помощна програма за Android. Грешката се проявява при всякакви трудности при получаването на данни от сървъра на Google. Въпреки че понякога има моменти, когато се появява поради други обстоятелства. Проблемът е доста често срещан, така че стъпките за премахване на тази грешка вече са проверени. Нека сега разгледаме тези решения.

Решения за грешка RPC S-7 AEC-0 в Google Store

1. Деактивиране на профила в Google

  • Преминете през „Настройки“ -> „Акаунти“ -> изберете Google -> „Деактивиране / изтриване на акаунт“.

По този начин ще изтриете профила си в Play Store, но не се притеснявайте - ще го свържете по-късно, просто като въведете личните си данни.

2. Изчистване на кеша и данните

  • Преминете през „Настройки“ -> „Мениджър на приложения“ -> „Всички“ -> „Google Play Store“ -> „Изчистване на кеша и изтриване на данни“.

Това ще премахне кеша ви от помощната програма на Google Play Store. Трябва да се извърши същата последователност от действия за всички услуги и комунални услуги на Google, плюс за мениджъра на изтегляния.

3. Добавяне на акаунт в Google

Сега рестартирайте устройството си и добавете акаунта в Gmail, който сте премахнали в първия параграф. Преминете през „Настройки“ -> „Акаунти“ -> „Google“ -> добавете акаунт.

Тези няколко стъпки трябва да решат проблема ви с грешката RPC S-7 AEC-0. Ако обаче всичко друго не успее, тогава можете да отидете още по-далеч - премахнете напълно Google Store и след това го инсталирайте отново.

Интересни Статии