Как да коригира Неуспешно откриване на грешка в местоположението в Pokemon Go?

Мобилната игра Augmented Reality Pokemon все още е невероятно популярна, каквато е и настоящата ни тема, „Неуспешно откриване на грешка в местоположението в Pokemon Go. Много потребители са се сблъскали с тази грешка и са я поправили успешно, използвайки методи, които ще разгледаме в момента.

Така че при какви обстоятелства се появява тази грешка? Изтегляте играта, въвеждате я под личните си данни, започвате да влизате директно в процеса на играта, но вместо картата, с която вашият герой върви, виждате празно място, а в горната част на прозореца на приложението Pokemon Go можете да видите съобщението Failed to detect location.

Методи за разрешаване на грешката в неуспешното откриване на местоположението в Pokemon Go

Метод №1 Деактивирайте фалшивото местоположение

На първо място, трябва да проверите дали опцията „Местоположение на манекен“ е активирана на вашия смартфон. Тази опция в повечето случаи се използва при разработването на различни приложения. Както подсказва името, опцията заменя истинското ви местоположение с фиктивно.

Грешката при откриване на местоположението в Pokemon Go е точно резултат от дейността на тази опция. Не е изненадващо, че играта не е в състояние да определи вашето местоположение. За да деактивирате опцията за фиктивни местоположения, направете следното:

  • Отидете в настройките на вашия смартфон.
  • Слезте в долната част на настройките и изберете елемента, който показва информация за вашия смартфон и ОС.
  • Намерете реда с версията на монтажа и щракнете върху него точно седем пъти, за да отидете в менюто на програмисти.
  • Намерете опцията „Разрешаване на фиктивни местоположения“ и премахнете отметката.

След като деактивирате тази опция, проверете дали не е открита грешка в местоположението в Pokemon Go. Най-вероятно именно този вариант стои зад проблема.

Метод №2 Активирайте Wi-Fi местоположение

Вече трябва да знаете, че Pokemon Go използва вашия GPS, за да определи вашето местоположение. Въпреки това, има моменти, когато една игра не може да направи с един GPS. По време на такива трудности в Pokemon Go се появява грешката за откриване на местоположението. Можете да помогнете на играта и да активирате местоположението си с помощта на Wi-Fi.

  • Отидете на настройките на вашето устройство.
  • Отворете раздела Местоположение.
  • Активирайте опциите с висока точност за геолокация и местоположение с помощта на Wi-Fi.

След активиране на Wi-Fi, опитайте отново да влезете в играта и проверете дали грешката за неуспешно откриване на местоположението в Pokemon Go е отстранена.

Метод №3 Стартиране на приложението Google Maps

Продължаваме да третираме проблема с Pokemon Go. Този път ще трябва да опитате отново, за да помогнете на играта да определи местоположението ви, като включите приложението Google Maps.

След като стартирате приложението, минимизирайте го на заден план и опитайте отново да влезете в Pokemon и след това проверете дали грешката не е открила местоположението. Да не кажа, че този метод е ефективен, но някои интернет потребители посочиха, че той наистина работи.

Метод №4 Опитайте се да се преместите на друго място

Да, този метод едва ли ще е подходящ за всички потребители, но все пак опитайте да влезете в Pokemon Go другаде. Например, ако се опитвате да започнете да хващате Pokemon от вкъщи, опитайте се да влезете в играта на улицата или другаде.

Метод №5 Включване или изключване на режим "Самолет"

Един от най-лесните методи. Може би някои от модулите във вашето устройство (Wi-Fi или GPS) току-що започнаха да функционират неизправно. Влезте в режим на самолет, за да ги деактивирате напълно. След това излезте от този режим и проверете дали грешката за неуспешно откриване на местоположението в Pokemon Go е отстранена.

Интересни Статии