Как да коригира грешка 0x87de0017 на Xbox One?

Грешка 0x87de0017 в Xbox One се появява при опит да изтеглите, инсталирате или въведете играта. По принцип тя се появява по време на всяко действие, свързано със свързване към услугата Xbox Live. Невъзможно е да извършвате някакви действия онлайн, тъй като конзолата не може да се свърже със сървърите на Xbox. Съобщението за грешка показва същото и се препоръчва да опитате отново по-късно. Чакането обаче далеч не винаги е най-добрият изход. Прочетете повече за причините и средствата за защита по-долу.

Какво може да причини грешка 0x87de0017

Сред известните причини за проблема са:

 • Провал на Xbox Live Server или Hacker Attack.
 • По време на актуализацията на играта е възникнало увреждане на отделни файлове, поради което е невъзможно да се инсталира.
 • Срив при актуализиране на Blu-ray дискове.

лекарство

Всички методи за корекция са прости, просто следвайте инструкциите и всичко ще бъде успешно.

Презареждане на съдържанието

Можете да изтеглите съдържанието отново, като следвате тази инструкция:

 1. От главната страница натиснете бутона RT (дясна броня).
 2. Щракнете върху бутон A, за да отидете на екрана "Моите игри и приложения".
 3. Отидете в менюто на опашката и изберете играта, която искате да изтеглите.
 4. Ако в лентата на състоянието се покаже опцията „Suspended“ или „Queued“, изберете конкретна игра, отидете в менюто и изберете „Продължи инсталирането“.

Проверка на здравето на Xbox Live Services

За да видите състоянието на услугите, отидете на специална страница. Ако състоянието на една от услугите показва надпис: "Ограничено" или друго състояние, което се различава от "Нормално", проблемът е тук. Всичко, което се изисква, е да изчакате малко. Много скоро служителите на компанията ще поправят сървъра. Проблемът със сървърната страна се решава само от служители на компанията.

За да не проверявате постоянно възстановяването на сървъри, на сайта можете да кликнете върху бутона „Известяване“. След приключване на техническата работа се появява известие за възможността за свързване към сървърите.

Деинсталирайте играта и твърдо нулирайте конзолата

Трудното рестартиране на конзолата и преинсталирането на приложението често помага да се отстранят такива сривове. Разбира се, това се отнася за случаите, когато проблемът не е в Xbox сървърите.

репетиция:

 1. Отидете в менюто „Моите игри и приложения“ и след това изберете секцията „Опашка“. В този раздел трябва да отмените всички актуализации от опашката.
 2. Отворете менюто „Игри“, не забравяйте да изключите автоматичната актуализация и изберете играта, която стартира с грешка. В свойствата трябва да изберете "Изтриване".
 3. Следвайте пътя „Настройки“ => „Мрежа“ => „Мрежови настройки“. В последния раздел си струва да кликнете върху „Деактивиране на безжичната комуникация“ или подобен елемент за кабелна връзка.
 4. Извадете диска от устройството (ако играта е на диска).
 5. Започнете процедурата за нулиране на хардуера - задръжте бутона за захранване за 10 секунди. Можете да освободите бутона след звуков сигнал.
 6. Повторно активирайте Xbox One, поставете диска и инсталирайте играта. Всичко това трябва да се направи преди да се свържете с интернет.
 7. Активирайте достъпа до мрежата и изтеглете всички актуализации за тази игра.
 8. Започнете да играете.

Не се изисква повече за коригиране на грешката 0x87de0017 на Xbox One. Изброените действия са достатъчни, сега игрите трябва да започнат нормално.

Интересни Статии