Как да коригира грешка 0x803F6107 на Windows Phone?

Съобщението "System.Exception: Изключение от HRESULT: 0x803F6107" може да се появи на случаен принцип сред потребителите на Windows Phone, когато се опитват да отворят приложението или след актуализиране на фърмуера на смартфона.

Провалът се дължи на следните причини:

  • проблеми с получаването на лиценз за приложение при заявка за стартирането му - виновен е компонентът CurrentApp.LicenseInformation, данните от който най-вероятно са кеширани от Windows Store, а след това изчезват и системата „мисли“, че това е опасно приложение;
  • срива покупката в приложението - инструмент за продажба чрез програмата на допълнително съдържание, приложения на трети страни, разширяване на функционалността на родителската програма.

Само устройство за твърд нулиране определено ще бъде ефективно. Следвайте пътя от началния екран „Настройки“ => „Система“ => „Информация за устройството“ => „Нулиране на настройките“, след което трябва да потвърдите два пъти, че знаете за по-нататъшното изтриване на всички данни от телефона. Понякога грешката 0x803F6107 се третира от присъствието на Интернет, тъй като за някои потребители проблемът възниква само когато включите „Airplane mode“ или изключите Wi-Fi.

Интересни Статии