Как да коригира грешка 0x801941F7 в Windows Live Mail?

Грешка 0x801941F7 - това е поредната грешка в Live Mail, която вече успя да доста мъчи хората при изпращане и получаване на писма. Проблемът е свързан с актуализацията за юни за Microsoft Outlook . Въпреки че тази актуализация осигурява по-добра производителност и по-сигурна среда, новата версия на Outlook взаимодейства слабо с Windows Live Mail 2012 .

Хората, които току-що са актуализирали Outlook до най-новата версия, вероятно ще получат грешка 0x801941F7 . За съжаление не можете да направите нищо, за да гарантирате, че новата версия на Outlook може да съществува съвместно с Windows Live Mail 2012 . Но има няколко алтернативни методи, които ще ви помогнат в ситуацията.

Поправете грешка 0x801941F7 в Windows Live Mail

В интерес на истината, няма решение за тази грешка, ако искате да използвате актуализираната версия на Microsoft Outlook и Microsoft Live Mail едновременно. Както бе споменато по-горе, тази грешка възниква поради несъвместимостта на новата инфраструктура на Microsoft Outlook с приложението Live Mail.

Проблемът е, че Microsoft няма намерение да променя настройките на Outlook, така че двете комунални програми най-накрая да се разбират помежду си. Ето защо трябва да намерите алтернатива за WLM 2012.

Инсталиране на Outlook 2016

Когато работите с операционната система, силно се препоръчва да използвате онези приложения, които са специално проектирани за нея. По този начин ще постигнете по-висока производителност и стабилна работа. Използването на Outlook 2016 ще бъде мъдро решение. Microsoft подобри услугите на Outlook, като им добави по-голяма защита и също така малко ги ускори. Просто трябва да въведете своя имейл от акаунта си, за да използвате Outlook 2016, което е съвсем просто.

Превключете към вградената система Mail

Windows 8, 8.1 и 10 имат вградено приложение за електронна поща. Тъй като съвместимостта със системата е 100%, силно се препоръчва да я използвате вместо WLM 2012 . Не се притеснявайте, тъй като всичките ви данни с WLM 2012 ще бъдат синхронизирани с Windows Mail . За да тествате този имейл клиент, направете следното:

  • Натиснете клавишната комбинация Win + R и напишете в реда за търсене „Изберете имейл приложение“ .
  • Кликнете върху " Управление на акаунти" и след това "Промяна на настройките за синхронизиране на пощата."

Използвайте Outlook чрез уебсайт

Ако не искате да използвате вграденото приложение за поща, винаги можете да използвате Outlook чрез официалната уеб страница. С този избор можете да използвате цялата имейл функция, без да изтегляте допълнителни приложения на вашия компютър.

Интересни Статии