Как да коригира грешка 0x80048830 в Windows Mail?

Windows Mail е невероятно полезна програма за тези, които искат да имат достъп до входящата си поща само с няколко кликвания. Много е важно да синхронизирате вашата Yahoo или Google поща с това приложение. Но по време на тези действия потребителите могат да получат грешка 0x80048830.

Това се случва поради факта, че помощната програма не може да се синхронизира с Yahoo или Google акаунти и поради това този проблем пада върху вас. Пример за грешка може да се види на изображението по-долу в статията.

Причини за грешка 0x80048830

Грешката всъщност възниква по много проста причина - защитната ви стена блокира синхронизацията на вашия акаунт или антивирусът ви е влязъл в конфликт с полезната програма за електронна поща. Според наблюденията, собствениците на антивирусите на ESET са най-засегнати от този проблем.

Поправки за грешка 0x80048830 в Windows Mail

Метод №1 Деактивирайте защитната стена на Windows

Както бе споменато по-горе, вградената защитна стена на Windows може да попречи на процеса на синхронизация. Така че трябва да го изключите. За целта направете следното:

  • Отидете на Контролния панел .
  • Кликнете върху Система и сигурност .
  • По-нататък към защитната стена на Windows .
  • В левия панел ще има опция за изключване.
  • Уверете се, че сте изключили и двете опции в този прозорец.

Сега се върнете в Windows Mail и вижте дали липсва грешка 0x80048830 . Ако не, продължете към следващия метод.

Метод номер 2 Изключете антивирусна програма

Въз основа на изследванията този метод работи за повечето потребители. През повечето време антивирусните потребители на ESET коригират тази грешка, като просто деактивират антивируса.

Всичко, което трябва да направите, е да деактивирате самия антивирус или да опитате да деактивирате защитната му стена.

Опитайте да влезете отново в приложението си за поща и да видите дали проблемът продължава. Разбира се, не искате да изключвате антивируса си всеки път, за да прекарвате време с пощенската програма, но засега няма друг начин за решаване на проблема.

Интересни Статии