Как да коригира c101a7d1 грешка в Windows Phone?

Грешка c101a7d1 се среща по време на покупката, инсталирането или актуализацията на игри и програми на смартфон. Причината за неизправността в механизма за съхраняване на приложения. Най-често се появява за онези платени програми, за които цената е била намалена за продължителността на акциите или са били предлагани безплатно. Неуспешните потребители след закупуване на приложението не могат да го актуализират, изтрият, но когато го инсталирате отново, системата „забравя“ нещо и отново предлага да закупи софтуер.

Методи за решаване на грешката c101a7d1

  1. Купете отново неуспешното приложение. Ако възникне грешка, анулирайте инсталацията. Деинсталирайте програмата, намерете я в Marketplace и купете отново. Проблемът няма да се повтори, въпреки че това е разточителен начин.
  2. Използване на windowsphone.com. Влезте в сайта под компютъра и проблемното приложение остава инсталирано на телефона. Намерете програмата на windowsphone.com, изтеглете я (дори ако е налична само пробната версия) и инсталирайте по кабел към мобилното си устройство. Грешка c101a7d1 ще изчезне.

От юни 2018 г. Microsoft все още не е издала официално решение на проблема и е малко вероятно да бъде. 12/10/2019 поддръжката за най-новата Windows 10 Mobile ще спре и няма да има нови издания.

Интересни Статии