Как да изтриете страница във ВК?

Не всички потребители на VK са доволни от сегашното им състояние. Има ситуации, в които ще трябва да изтриете страницата си в тази социална мрежа. Мотивите ви нямат значение, тъй като не е нужно да общувате с техническата поддръжка на тази услуга и да ги молите за желания резултат.

В момента трябва да положите минимални усилия, за да изтриете страницата си във Vkontakte. В тази статия ще споделим с вас знания как да изтриете страница във ВК. Повярвайте ми, всичко е съвсем просто и няма да ви отнеме дори пет минути от времето ви.

Мога ли да изтрия страница във Vkontakte?

Ако авторът правилно си спомня, в древни времена е било необходимо да изтриете всички лични данни, приятели, да отрежете всички комуникации и да оставите страницата си в тази форма за дълго време неактивна. В това състояние тя беше малко и след това беше отстранена. Нещо подобно.

В съвременния VK не е нужно да извършвате подобни действия. Всичко, което трябва да натиснете, е предварително направен бутон и сте готови. Също така в тази статия ще разгледаме как да изтриете стара страница във VK, която вече не можете да въведете.

За да изтриете страницата си във VK, направете следното:

 • Въведете страницата под данните си.
 • Кликнете върху името си в горния десен ъгъл на страницата.
 • Изберете „Настройки“ .
 • Отидете в раздела „Общи“ .
 • Превъртете до дъното и ще видите бутон „Можете да изтриете страницата си“ . Кликнете върху него.
 • Ще видите прозореца „Изтриване на страницата“ .
 • Изберете причина за изтриване на страницата си. Ако искате, можете да напишете съобщение, което ще остане след изтриването на страницата ви. Можете също да кажете на приятелите си за изтриването на вашата страница, като поставите отметка в квадратчето до съответния елемент.
 • Щом решите какво ще остане след вашата страница, щракнете върху „Изтриване на страницата“ .
 • Ще бъдете отведени до страница, където ще бъде посочено, че вашата страница е изтрита, както и съобщение, че имате възможност да я възстановите до определено време.

Както можете да видите, изтриването на страница във VK е невероятно просто и не е необходимо „шаманизъм“. Само един бутон и сте готови. Много потребители също често задават въпроси за това как да изтриете страница във ВК чрез телефона или как да я изтриете през андроида. Е, тук всичко работи буквално по същия начин, както на компютър. Отидете на „Настройки - Общи - Можете да изтриете страницата си“ .

Както вече можете да разберете, не можете незабавно да се отървете от страницата си, т.е. тя ще бъде в заключено състояние няколко месеца (!). За съжаление този процес не може да бъде ускорен по никакъв начин.

Бих искал също да дам един малък съвет: преди да изтриете страницата си, не забравяйте да развържете телефонния си номер, за да можете да го свържете с друг акаунт, ако създадете такъв.

Как да изтриете стара страница във ВК?

Премахването на страницата, до която имате достъп е лесно. Но ето какво да направите със страница, до която вече нямате достъп (загубени лични данни или нещо подобно) и не можете да кликнете върху удобния бутон, описан по-горе? Тук въпросът е малко сложен.

Всъщност старата VK страница без достъп се изтрива точно като тази, до която имате достъп. Просто казано, ще трябва да възстановите данните си на страницата, за да можете спокойно да отидете на нея. Това може да стане с помощта на удобната функция за възстановяване, която присъства в самия Vkontakte.

Това ще работи, ако все още имате поща, прикачен телефон или вход от вашия акаунт. В противен случай нищо няма да работи. Така че, за да възстановите достъпа до стария си акаунт, направете следното:

 • Отворете //vk.com/restore.
 • След това въведете празен ред Вход, имейл или телефон и щракнете върху „Напред“ .
 • След това ще трябва да въведете Фамилия и Име от стария си акаунт, за да потвърдите самоличността си. Преминете през всички удостоверяване и ще получите достъп до старата си страница.

След като сте получили достъп, изтриването на тази страница вече не би трябвало да бъде голям проблем за вас. Просто повторете стъпките, описани в горния параграф, и ще изтриете стария си акаунт.

Интересни Статии