Как да изтриете окончателно профила си в Instagram?

Дойде денят, когато изразихте желание да премахнете Instagram. Вече може да ви е писнало от плажни снимки или снимка на изрязано авокадо на сутрешни тостове и безкрайни разкази за домашни котки. Можете просто да си направите почивка от това приложение, но искате да изтриете акаунта си в Instagram завинаги, което е доста дръзка опция.

Как временно да деактивирате акаунта си в Instagram

Преди да изтриете акаунта си в Instagram, имате възможност просто да го деактивирате за определено време, така че в следващото ръководство ще разгледаме и двете опции. Ако искате да си направите почивка от Instagram, можете да изключите акаунта си, вместо да го изтриете за постоянно. Това означава, че хората няма да могат да намерят вашия акаунт, да преглеждат вашите снимки или да ви изпращат съобщения, но един ден можете да се върнете към използването му, ако някога имате такова желание.

За да направите това, трябва да отидете в своя Instagram с помощта на уеб браузър, тъй като е невъзможно да направите това или в iOS или Android приложения. Използвайте браузър на вашия телефон, таблет или настолен компютър и влезте в Instagram, използвайки информацията за вашия акаунт. След това щракнете върху иконата на малкия човек в горния десен ъгъл и след това „Редактиране на профил“. След това трябва да превъртите страницата надолу и да кликнете върху „Временно деактивиране на моя акаунт“.

Ще трябва да посочите причината за напускането, за да можете да деактивирате акаунта и приложението ще ви помоли да въведете паролата си за последен път, само за да сте сигурни, че все още я използвате. След това можете да щракнете върху бутона и да прекъснете връзката с вашия акаунт.

Как да активирате отново профила си в Instagram

Искате да се върнете в Instagram, след като изключите акаунта си? Това е доста просто. Трябва да отидете на уебсайта на Instagram и да влезете с данните на акаунта си, след което можете да го активирате отново и незабавно да се върнете към предишната си страница.

Как да изтриете трайно акаунта си в Instagram

Запомнете: ако следвате всички тези стъпки, след това изтрийте окончателно профила си в Instagram. След това няма да можете да се върнете към него и да получите достъп до вашите снимки, съобщения или абонати.

За да изтриете за постоянно профила си в Instagram, трябва да отидете на главната страница и да влезете, за да продължите. И тъй като разработчиците направиха всичко възможно, за да попречат на потребителите да изтрият профилите си наляво и надясно, можете да изтриете акаунта чрез екипа за поддръжка или просто като щракнете върху тази връзка //www.instagram.com/accounts/remove/request/permanent/.

След това трябва да посочите причината, поради която искате да изтриете акаунта си, и тогава ще имате възможност за постоянно да се отървете от него. Запомнете: като кликнете върху бутона „Изтрий трайно моя акаунт“, акаунтът ви ще изчезне завинаги, така че продължете внимателно и внимателно.

Интересни Статии