Как да изтеглите видеоклипове от VK към iPhone / iPad

Във VK има огромна база данни от различни видео файлове: трейлъри, филми, клипове, предавания, телевизионни предавания, аниме и т.н. Всички сме свикнали с VKontakte, нека не го отричаме. Ако трябва да намерим някакво конкретно видео, то вероятно вече се намира някъде в социалната мрежа. Естествено, ако притежавате iPad или iPhone, рано или късно ще бъдете посетени от мисълта „ Как да изтеглите видео от VK на iPhone / iPad? ".

Как да изтеглите видеоклипове от VK към iPhone / iPad

  • Първо трябва да изтеглите едно безплатно приложение, наречено File Manager. Това удобно и просто приложение ще ви позволи лесно да изтегляте съдържание от мрежата директно на вашия iPhone / iPad и то е абсолютно безплатно.
  • След като изтеглите File Manager, стартирайте го на вашето устройство. Сега просто отидете на вашия VK използвайки родния си браузър и намерете видеото, което искате. Забележка: плюсът е, че дори не можете да отидете в профила си във VKontakte, а просто отидете на видеоклипа.
  • След това просто стартирайте видеоклипа, който искате и ще видите прозорец, който ще се появи, в който ще бъдете попитани „Изтегляне на файл?“. Щракнете върху Да.
  • След като кликнете върху бутона за потвърждение, ще започне директното изтегляне на вашето видео. Сред предимствата на приложението File Manager искам да отбележа възможността да наблюдавате процеса на изтегляне в раздела „Изтегляне“ и възможността да създавате множество папки за видеоклипове, ако искате да ги сортирате. Можете да преглеждате изтеглените видеоклипове от папката Files.

Сега знаете как да изтеглите видеоклипове от VK на iPhone / iPad. File Manager, между другото, може да се използва не само за изтегляне на видеоклипове, но и за изтегляне на снимки, PDF-файлове, Word-документи и други неща.

Интересни Статии