Как да изтеглите видео на iPhone, iPad без iTunes?

Да, iTunes е добро приложение, но все още не е перфектно. Много потребители продължават да го използват само защото не знаят алтернативата. Вместо iTunes можете да използвате програмата AnyTrans. Това приложение опростява управлението на всяко съдържание на компютри с Windows и MacOS. Благодарение на програмата iPhone е разпознат като обикновен флаш устройство, където можете да изтегляте филми, телевизионни предавания и всякакви други файлове.

Материалът описва как да използвате AnyTrans за изтегляне на видеоклипове.

Изтеглете и инсталирайте AnyTrans

Първата стъпка е да отидете на официалния уеб ресурс AnyTrans. Има необходими файлове за инсталиране на програмата както на Windows, така и на Mac. Програмата е безплатна, но като такава има ограничена функционалност. За да използвате допълнителните функции, трябва да закупите абонамент.

След като инсталирате приложението, остава да го инсталирате. След това свържете смартфона или таблета към компютъра чрез USB кабел. При първото свързване на устройството трябва да кликнете върху бутона „Доверие“. AnyTrans автоматично ще открие свързания iPhone.

С това предварителните подготовки са завършени, можете да продължите да прехвърляте серията с филми към устройството. Има два начина да направите това.

Стандартен метод

Инструкции стъпка по стъпка:

  1. След стартиране на програмата достъпът до повечето функции ще се появи в главния прозорец. За да прехвърлите всяко съдържание към iPhone, iPad, трябва да кликнете върху бутона „Добавяне на съдържание“.

  2. Ще се появи прозорец, който да показва файловете, които трябва да бъдат прехвърлени на устройството. В изследователя изберете файловете и кликнете върху бутона „Отвори“.

  3. Ще трябва да изберем типа на файла, в нашия случай това е „Видеоклипове“.
  4. Остава да натиснете стрелката надясно, за да започнете прехвърляне на данни.

Напредъкът в предаването се показва с индикатор в прозореца на програмата. След приключване на процедурата ще се появи известие. Потребителят има избор: да прехвърля други файлове или да излезе от програмата. Сега, за да гледате филми, трябва да отворите приложението „Video“ или телевизора на вашия смартфон.

Алтернативен начин

Използването му не е по-трудно от предишния метод, но алгоритъмът на действията е различен:

  1. На главния екран изберете менюто „Видеоклипове“.

  2. Появява се прозорец с различни категории видео, трябва да изберете подходящата опция. Може да се наложи сами да създадете категории.
  3. Укажете целевите файлове за прехвърляне и стартиране на процедурата.

По време на използването на програмата AnyTrans тя никога не се е проваляла. Винаги прехвърля филми във всяко качество, бързо и без повреди. В допълнение към тази функция, приложението има много допълнителни функции.

Интересни Статии