Как да изтеглите флаш игри на компютър?

Ако обичате да играете Flash игри, тогава вероятно сте се чудили как да изтеглите флаш игра от сайта? Разбира се, те мислеха - всички се замислиха. Веднага трябва да кажа, че изтеглянето на играчка на Flash плъгин е напълно осъществима задача и дори много проста.

Да предположим, че ако имате проблеми с интернет връзка, можете лесно да стартирате изтеглената флаш игра на вашия компютър, тъй като почти всеки играч може да направи това. Например, Windows Media Player може лесно да стартира файл с разширението .swf за вас и дори управлението ще присъства там.

Методи за изтегляне на Flash игри на компютър

И така, днес ще разгледаме два метода за изтегляне на флаш игри от всякакви уеб ресурси в Интернет. Всичко е съвсем просто и веднага ще разберете как да изтеглите флаш игри на вашия компютър.

Метод №1 Изтегляне на игра от уеб страница

Отидете на страницата с флаш играта, от която се нуждаете. Щракнете с десния бутон върху страницата и изберете „Преглед на източника“. Сега трябва да намерите самата игра в разширението .swf в изходния код на страницата. За да улесните задачата си, натиснете CTRL + F на клавиатурата си и въведете .swf в полето за търсене .

Сега намерете реда с играта в кода на страницата, щракнете с десния бутон върху нея и изберете "Запазване като ...". Изберете местоположение на вашия диск и кликнете върху „Запазване“.

Това е всичко. Вие успяхте да изтеглите флаш играта на вашия компютър. Както бе споменато по-горе, много от най-често срещаните плейъри са доста способни да работят с файлове с разширението .swf. Можете обаче да използвате функционалността на вашия браузър. За целта отворете браузър и плъзнете флаш играта в прозореца си, след което тя ще започне.

Метод №2 Използване на специализирани услуги

Ако не искате да се притеснявате да търсите флаш игра в изходния код на страницата, винаги можете да поискате помощ от специални услуги, които ще направят това за вас. Например има един добър вариант - File2HD.

Просто копирайте връзката с играта и я поставете в празно поле на страницата на тази услуга. След това щракнете върху „Вземете файлове“. Сега намерете нужната ви връзка и запишете .swf файла на вашия компютър, както е показано по-горе.

Интересни Статии