Как да изпращате SMS на Мегафон безплатно?

Почти всеки мобилен оператор ви дава възможност да изпращате SMS съобщения благодарение на специална услуга. В същото време няма да похарчите дори и част от спестяванията си, освен трафика в мрежата, разбира се.

Тази безплатна опция за изпращане на SMS е чудесно решение за хора, които в момента имат недостиг на средства в сметката си. Нека сега опишем как работи.

Как работи

Първо трябва да отидете до мобилния оператор Мегафон. След това ще трябва да посочите региона на вашето местожителство, който може да бъде променен в горния десен ъгъл.

Сега потърсете бутона „ Изпращане на SMS и MMS “ на главната страница на сайта. След като щракнете, пред вас ще се отвори прозорец с настройките за изпращане. В него можете да посочите телефонния номер, текста на съобщението, да прикачите файл (ако е необходимо), да изберете автоматична транслитерация и да определите датата и часа за доставка на съобщението.

Какво е транслитерация ? Този процес заменя латинското оформление с кирилица. Кажете например, че сте въвели „ ti svoboden? ". Лицето, което ще получи съобщението, ще види съобщението „ свободен ли си?“ ".

Това нещо беше невероятно полезно по време на живота на все още по-стари версии на телефони, където руският бюлетин не се поддържаше. В момента този процес вече не е необходим, тъй като всички оператори и машини вече могат да разграничават кирилицата.

Невероятно полезна функция е най-добрата настройка за датата и часа на изпращане на съобщението. Можете да зададете времето за получаване до минути. Например някой скоро планира годишнина или важен празник. Вие обаче сте сигурни, че най-вероятно ще забравите за това. С тази настройка вашите преживявания ще се стопят напълно.

Сега нека разгледаме прикачените изображения. Те не трябва да надвишават размер от 80kb . Ако има излишък, тогава изображението просто няма да отговаря на съобщението. Можете лесно да намалите размера на изображението, от което се нуждаете, в най-простите редактори, например в Paint .

Изпращането на съобщение отнема около 10 секунди. Щом съобщението достигне адресата, ще получите съобщение за успешна доставка.

Интересни Статии