Как да изключите и увеличите нивата в Assysin's Creed Odyssey?

Мащабирането или преизчисляването на нивата на врага в Assisein's Creed Odyssey е гореща тема. Стандартното поведение на играта е такова, че всички противници се издигат до нивото на героя или с 1 по-малко. С всяко издигане на Алексиос или Касандра нивото на врага също се увеличава. Обикновено нивото на враговете е равно на нивото на героя или 1-2 по-ниско. Ако искате да се развивате независимо от света, трябва да деактивирате мащабирането. Сега функцията за преизчисляване може да бъде конфигурирана, като намали донякъде нивото на противниците или като направи всички знаци ниво на себе си.

Запитахме се, възможно ли е да деактивираме мащабиране на нивото в Assisein's Creed Odyssey? Това наистина би ви накарало да се почувствате като бог сред смъртните. Вярно, това е малко вероятно.

Настройки за мащабиране на ниво

Ако желаете, можете да регулирате нивата на врагове директно от менюто на играта. Тази настройка е вградена в секцията „Игра“.

Как да промените мащабирането на нивата:

  1. Натиснете бутона Esc, докато сте извън бой.
  2. Отидете на "Настройки" и изберете "Игра" - третия раздел в списъка.
  3. Превъртете страницата до третата плочка (има общо 7), която се нарича „Ниво на увеличение“.
  4. Задайте желаната настройка.

Какви настройки са налични:

  • Високо - всички противници винаги имат същото ниво като Алексиос, Касандра;
  • Нормално - използва се по подразбиране, всички врагове са равни на героя или с 1 лв по-ниско;
  • Ниско - всички врагове са с 2 нива по-ниски;
  • Много ниският статус ви позволява да се борите срещу противници 4 нива по-ниски.

Тези настройки са достъпни по всяко време на играта, с изключение на режима на битка и на територията на врага.

Важно! Персонализирането се появи в най-новата актуализация за Assassin's Creed Odyssey. Ако нямате в менюто, трябва да изтеглите актуализацията от 10 януари.

Как да изключите мащабирането на нивото в Assisein's Creed Odyssey?

Много играчи се оплакват, че дори на последно ниво не могат да се чувстват като бог. Срещу тях винаги и навсякъде са достойни противници. Благодарение на новото допълнение вече е възможно да се промени мащабирането, но само в определен диапазон. Последният DLC ви дава ли възможност да деактивирате мащабирането?

От техническа гледна точка е възможно да изключите преизчисляването на нивата и да върнете всичко по доказаната формула. Необходимият елемент е в настройките. Постепенното развитие и увеличаване на нивата на героя се поддържат, а враговете се развиват по-бавно. По-силните врагове се появяват само в съответните региони. За целта задайте мащаба на стойността на „По подразбиране“. Това само частично деактивира преизчисляването на нивата, все пак ще има наемници в цяла Гърция и тяхното ниво съответства на вашето.

Не можете да изключите напълно мащабирането, но настройката на "Много ниска" все пак ще ви позволи да усетите предимството на нивото. Враговете 4 нива по-ниски от героя практически не представляват заплаха, те са лесни за унищожаване с армии.

Интересни Статии